reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Kobitki Nocną porą :-)

Amanda śpi mężuś też więc korzystam póki mogę:-p

Wczoraj byliśmy u neurologa w sprawie tej asymetrii i podejrzenia kreczu. Pani neurolog powiedziała że to jest asymetria fizjologiczna ( bo było ciasno dzidzi w brzusi to ją pokrzywiło) i że każde dziecko ją ma i do 3 miesiąca powinna sama zniknąć :sorry2: a związku z tym że Amanda ma ponad 3 miesiące to kazała mi się jeszcze raz zgłosić za 2 miesiące :tak: a kreczu na szczęście nie ma :-)
Dobrze że moje obawy się nie sprawdziły :tak:

Teraz poczytam co u Was ;-)

reklama
Witam Kobitki Nocną porą :-)

Amanda śpi mężuś też więc korzystam póki mogę:-p

Wczoraj byliśmy u neurologa w sprawie tej asymetrii i podejrzenia kreczu. Pani neurolog powiedziała że to jest asymetria fizjologiczna ( bo było ciasno dzidzi w brzusi to ją pokrzywiło) i że każde dziecko ją ma i do 3 miesiąca powinna sama zniknąć :sorry2: a związku z tym że Amanda ma ponad 3 miesiące to kazała mi się jeszcze raz zgłosić za 2 miesiące :tak: a kreczu na szczęście nie ma :-)
Dobrze że moje obawy się nie sprawdziły :tak:

Teraz poczytam co u Was ;-)

O, jakie dobre wieści na nockę:tak::tak:
Bardzo fajnie, że wszystko w najlepszym porządku :-):-). Wieczorne ściskaczki

Madźka27 foteczki super :-) uroczego masz synka :tak:
witam wszystkich
Ale dzisiaj w nocy się wystraszyłam. Obudziło mnie coś dziwnego raz ale zasnęłam czułam się tylko jakoś dziwnie. A potem znowu się obudziłam bo czułam tak jakbym spadała i słyszałam że szafa cała sie trzęsie. Pobiegłam do męża który zasnął w pokoju na dole i go obudziłam. On też powiedział że coś domem zatrzęsło ale on myślał że to wiatr. Wiecie to było trzęsienie ziemi. Buuu nie fajne uczucie...

Teraz muszę o tym mamie opowiedzieć więc znikam.
Muszę troszkę Was nadrobić bo wczoraj mnie nie było prawie wcale.
pozdrawiam
jasmina111oj to nie ciekawe miałaś przeżycia :szok: współczuję bardzo:-( mam nadzieję że już wszystko w porządku:confused:
Iwona c28 gratulacje za synusia kolejne 2 ząbków :-D
czarnulka fajne rodzinne zdjęcie:tak:
śliczne masz córeczki :-D
Pochwale się zaliczyłam agrotechnike na 3,5 najelpiej ze wszytskich poprawiających:tak::happy2::happy2::happy2::tak::-).
Junior wstał,biore się za odkurzanie
Marta1981 Gratulację :-) wiedziałam że sobie poradzisz ;-)

Bodzinka fajne foteczki w ekstra rameczkach:happy2:
Pycha śliczną masz córunię:-D;-)

Już chyba sie przyzwyczaiłyście że ja pierwsza z rana:-).
:sorry2: Szukałam w necie dobrego przepisu na gofry -coś ostatnio chodzą za mną.
No to idę teraz. I już się żegnam.Śpijcie dobrze. Do jutra!:-)
Kup bitą śmietanę dr.Oetkera i tam z tyłu jest super przepis:tak:,tylko ja daje więcej masla,bo wtedy są smaczniejsze;-):-).
Julek przespał ładnie całą noc ,za to Olek ok 20-tej zaczął wymiotować tak przez noc to 6 razy.Mamy 3 numerek do doktorki,ale ona jest dziś od 13-tej:wściekła/y:.Nawet herbatę zwymiotował :-(.

Witam....
Marta no to nieciekawie:no: Trzymamy kciuki,żeby to tylko jakś nistrawnośc była....
A u nas chora jestem ja....Qurcze cały nos zawalony, katar gęsty zataokowy, juz z krwia...Oczy przyropiałe, głowa boli a Młody szaleje..Najgorsze,ze w piątek mamy spotkanie podstawówkowe:baffled::baffled:Złosliwość chorób:-:)-(Zaraz odkurzam i do sklepu...Apteka i spożywczak.Gotuje dziś pomidorówe z ryżem na dwa dni i bez kija nie podchodz:dry::dry::dry:Z łózka wstac rano nie umiałam buuuuu

reklama
Dzień dobry.
U mnie ślicznie świeci słoneczko, za to taki wieje, że :szok:

Aluśka dobrze, że Twoje podejrzenia się nie sprawdziły i z mała wszystko ok.

Marta Gratulujemy Juleczkowi przespanej nocki (kiedy i u nas taka będzie:confused: Dziś wstawałam tyle razy:shocked2:). Biedny Olo:-( Duuuużo zdrówka dla niego.

Bodzinka biedaczko, gdzieś Ty się tak załatwiła? Tobie też zdrówka życzę.

Do góry