reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dzieciaczki już śpią.:-)
Chyba wskoczę do wanny się wykąpać, żeby zdążyć "na wspólną";-):-p

Iwona dobrze zajmij się mężem;-) a pózniej kolorowych snów.:-)

:confused::confused: a u mnie działa. zawsze możesz wyszukać:tak:. jeszcze fanklub tuningu jest, ale nie wiem czy jesteś zainteresowana :-D:-D:rofl:
Zaprosiłam ze 100 wiary,ale jeszcze ni odpowiedzieli na zaproszenie:-(
Moje dzieciaczki już śpią.:-)
Chyba wskoczę do wanny się wykąpać, żeby zdążyć "na wspólną";-):-p
Ja właśnie wyskoczyłam:tak::-D

I mówię patki,do jutra.

A ja w końcu nie umyłam się.:sorry2: Szukałam w necie dobrego przepisu na gofry -coś ostatnio chodzą za mną.
No to idę teraz. I już się żegnam.Śpijcie dobrze. Do jutra!:-)

Dziewczynki dzięki, dzięki:-):-)
Ja to mam cós takiego,że jak spojrze na fotke to często wiem juz jak ją ozdobić:-):-)No i potem to tylko momencik:-D:-DChciałabym robic wajniejsze przeróbki ale brak czasu i cierpliwości, ale bardziej piewrszego..Jednak zeby rogryżc ten program trzba długo nad nim siedzieć.Ale wciągneło mnie to:-D:-D
Ja tez już psdam spać.
DOBRANOC:-)

reklama
Do góry