reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heloł:-D Jestem mega śpiąca:sorry2: Mali latają jak szaleni po mieszkaniu, M postanowił posprzątac piwnicę a u mnie w kuchni znowu straszy:dry:
Marta czy twoja propozycja ze zmywarką nadal aktualna:confused::-D:-D

Mój M poszedł odebrać swój aparat słuchowy tak k.16 i nadal go nie ma....
Do tego ma zajęty tel...Zdążyła nas moja mama odwiedzic a on wsiąkł..Jak wróci to....:no::no::no:

My pospacerowaliśmy -byłoby całkiem pzryjemnie, gdyby nie ten wiatr.:dry: Potem poszliśmy do kolegi Maciusia, ale coś sie chłopaki dziś niezgrali -mój Maciek to jakiś dziś płaczliwy był, a tamten nie pozwalał się niczym bawić, bo "to jego zabawki". Do tego Grześ dziś strasznie marudny -chyba będzie znów jakiś ząb mu wychodził. Wróciłam z tamtąd chyba jeszcze bardziej zmęczona.:baffled:

Nikita córeczki cudne.:tak: A znajomościami się nie martw, napewno kogoś poznasz.:tak: Zwłaszcza jak przyjdzie lato, to w piaskownicy poznasz inne mamy.;-)

Ewcia Ty to złota kobieta (i żona) jesteś. Cieszę się, że między Wami już w porządku.:-)

własnie chodzi o to ze uwierzyła i teraz już mówi że lubi sosy :tak:

bo jak zobaczyła w żłobku jak dzieci jedza ziemniaczki z sosem i miesko z sosem, to powiedziała, ze zje tylko mięsko, ale pani będzie jej musiała wytrzec sos :-D bo ziemniaczków to wcale nie je, bo tez twierdzi że nie lubi, ale ostatnio zjadła w zupie ziemniaczki i juz twierdzi, ze lubi ziemniaczki, ale tylko w zupie, samych jeszcze nie

co do jedzenia to, to moje dziecko, bardzo wybredne i pokretne :no::baffled: ona nawet chlebka z masłem nie zje :no: no ale jestesmy na dobrej drodze :tak:
A mój Maciuś to tylko sosiki je -żadnych kotletów (choć kiedyś to bez przerwy mógł jeść, chyba teraz mu się przejadły). Lubi ziemniaczki z sosikiem i mięsko zje, ale jak mu się spodoba. A chlebek to suchy (bez niczego) lub z nutellą. żadnych kanapek.:dry: Mam nadzieję, że jak pójdzie do przedszkola i nie będzie miał innego wyboru, to zacznie normalnie jeść.:sorry2:

reklama
Hej dziewczyny. Mam chwilę wytchnienia, bo Kuba po zabawie,kąpieli i kolacji zasypia na siedząco:szok:;-):-D. Mam nadzieję,że to już na noc.

Bodzia ale super te fotki - ty to jednak zdolna bestia jesteś;-):tak:

No tak i zaraz muszę uciekać, bo M z pracy wróci i trzeba się będzie zająć moim trzecim dzieckiem;-) - zrobić mu kolację.

Spokojnej nocki :-)

Do góry