reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
my już po obiadku :-) pyszne było, gulasz z warzywami :tak:

no i mały postęp, bo Majka niby sosów nie lubi, a dzis dałam jej kasze z sosem i bardzo jej smakowało :tak: no i mówie jej, ze w tym jest sos, a ona nic dalej jadła :tak:

Widać nie uwierzyła mamie na słowo:-D:-D:-D. Pocieszne te brzdące nasze kochane

własnie chodzi o to ze uwierzyła i teraz już mówi że lubi sosy :tak:

bo jak zobaczyła w żłobku jak dzieci jedza ziemniaczki z sosem i miesko z sosem, to powiedziała, ze zje tylko mięsko, ale pani będzie jej musiała wytrzec sos :-D bo ziemniaczków to wcale nie je, bo tez twierdzi że nie lubi, ale ostatnio zjadła w zupie ziemniaczki i juz twierdzi, ze lubi ziemniaczki, ale tylko w zupie, samych jeszcze nie

co do jedzenia to, to moje dziecko, bardzo wybredne i pokretne :no::baffled: ona nawet chlebka z masłem nie zje :no: no ale jestesmy na dobrej drodze :tak:

Witam się:-) Adrianka już mam w domciu, znów płakał jak mnie zobaczył:eek: Powiedział że jutro mam przyjśc po niego o 20:szok::-D Madzia się wybawiła, spac nie chciałą ale w wózeczku padła i teraz mam spokój:-p
Witam was kobitki w koncu mam chwilkę czasu
strasznie długo mnie nie było czy tos mnie jeszcze pamięta :-(
miło mi Cię poznac:-) Córeczki masz śliczniutkie:-)

Pochwale się zaliczyłam agrotechnike na 3,5 najelpiej ze wszytskich poprawiających:tak::happy2::happy2::happy2::tak::-).
Junior wstał,biore się za odkurzanie
GRATULACJE
kwiatek.gif

Oj Sikoreczka nie strasz.Mam nadzieję,że moja tak się nie będzie ubierać;-):-p( tyylko się nie obraź:zawstydzona/y:)
ależ ja się nie obrażam:-D Takie czasy były:sorry2: Teraz wydaje mi się że jest taki wybór ubrań dla młodzieży i wogóle dziewczyny się jakoś tak ładniej ubierają.:tak:

Bodzinka ogólnie OK, troche mnie ta pogoda dobija i to siedzenie w domu, czekam na wiosne :tak:
a to moja Majcia
[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]
super że dobrze się czujesz:-) A Majeczka śliczności (podobna jest do Ciebie):blink:

Ja wtedy planuje odstawiać małego...No ale zobaczymy:sorry2:
ech ja też nie mogę odstawic:zawstydzona/y: Madzia już tylko nocki ciągnie, ale jak próbuję nie dac to tak drze że umarłego by zbudziła:dry: Nie wiem z Adrianem chyba miałam więcej zacięcia:baffled: Ja chciałabym odzyskac już moje łóżeczko (buuuuuuuuu:hmm:)
Karolek jak zwykle śliczny:tak:

Hej wam,,
Nie było mnie,bo probowąłam udobruchac meża,aa i w pracyw czoraj do 19 siedizałam,,ale juz jest DOBRZE:tak::tak:ciesze sie wiecie,,,
Zrobiłam kolacje,świece,sąłatke,winko czerwone i pogadaliśmy,,i jest juz dobrze,,chociaz mąz mowi,ze lanie mi sie należy..
ale ufff lżylo mi,,,,:tak:

A teraz pojechał na miasto,a ja pity rozliczam,bo w koncu jego pit dostaliśmy...
Dobrze że już pogodzeni:-) Ależ masz upartego tego męża :no: Ciągle ty wyciągasz rękę:dry:
Narazie to na tyle. Nie wygodnie mi bo synio tą swoją chudą dupkę wcisnął na fotel do mnie i jeszcze mi mówi że mam się przesunąc:baffled::baffled::baffled:

Mój mały właśnie je zupke bo jak była to on zasnął.Wađnie wzrwa mi zyecyke i yacy si drye a sobie posyam, teray je sam:sorry2::sorry2::sorry2:

Nikita - fajne fotki :)) Dobrze, że wróciłaś :))

Czarnulka - widzę, że dziewczyny Cię nie uprzedziły - tu piszemy bardzooo dużo i czasem ciężko być na bierząco ;-)

Bodzinka - powodzenia w odstawianiu! Przede wszystkim musisz być stanowacza, na początku będzie ciężko...

Leika a no nie uprzedziły hihihi i w lekki szok wpadłam jak zobaczyłam ile jest napisane po spacerku jak wruciłam hahaha ale bede sie starała w miare nadrabiać hihi ;-) Zmykam dalej się porządkować w szawkach ;-)

Do wieczorka moje panie ;-)

reklama
Do góry