reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moze jestem odmiencem ale.............ja lubie zime!!! lubie jak pada deszcz albo snieg a ja sie poloze pod kocykiem i wlacze filmik jakis!!!! no oczywiscie od kad hubcio jest to raczej odpada no chyba ze on spi!

reklama

no ja lubilam zime dopoki Alan sie nie urodzil....moglam wyjsc na dwor i juz...a z dzieckiem sie nie chcialo..wiec kiblowalam w domu....moj syn ma ciemniejsza karnacje niz ja....corka mlynarza....brak mi slonca

Ja po jodze ;D oj jak dobrze odrazu inaczej wszystko wygląda..polecam dziewczyny....shady a może na joge dobre lekarstwo na złe nastroje ;)

Lady-bird dzieki dobra duszo ,tylko ty jedyna dziś wyciągnełaś pomocny przepis z rękawa jutro zastosuje :) dodam jeszcze do tego jakiegoś kuraczka namoczonego w zalewie i podsmarzonego ;D

jsorbek właśnie ja też musiałam sobie sama poradzić bo aniaslu się nie odezwała ,nie odpowiedziałam mi ani razu na priva

napisałam do Aletki już a jak to nic nie da napisze do global moderatora nie wiem jak się nazywa ale napewno bedziemy miały albumik ;) :laugh: :laugh: :laugh:

mordziulka na 20 do 21.30 ale potem na spacerek i zanim usiadłam do kompa to tak póżno sie zrobiło :)

trusia Noelia swietnie to opisała,nic dodać nic ująć :)

Shady może któregoś dnia na spacerek do łazienek się wybieżemy ? :)

Ja też zmykam do łóżeczka, dobranoc kobitki ,kolorowych snów bez pobudki w nocy ;) ;D

reklama
Do góry