reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Trusia to ciężko wytłumaczyć najlepiej poszukaj na forum np.Jak wejdxiesz na galerię brzuszków jest wątek jak wstawic zdjęcie to tam na pierwszej stronie jest ładnie opisane jak wstawić zdjęcie

reklama
truśka ja wchodzę na tą strone i jest tam link do stronki image.... tam wchodzę tam z boku jest przeglądaj jak to zaznaczysz to pokarzą ci się twoje pliki i tam wybierasz sobie zdjęcie które chcesz żeby się wyświetliło  potem na dole jest host  it potam pokarzą się ze cztery adresy i ten który jest zakończony na direkt to image  to kopjujesz i potem wklejasz to w podpis w danych publicznycz ale poprzedzić to musiszimg potem wklejasz ten adres i na końcu jeszcze dajesz[b]/img  w kwadratowych nawiasach te[ img ][/img]
potem wciskasz zachowaj

wiecie co ja dziś ubrałam Majuke w bodziaka z krótkim rękawem, bluzeczkę cienką, bluzę taką też cieńką i kurteczkę bawełnianą, rajtuski i spodenki no i butki, na główkę kapelutek bawełniany, Majka nigdy nie była spocona, a sprawdzam jej rączki i nosia, jak sa ciepłe to ok, nawet mogą być lekko chłodne, przykrywam ją kocykiem dopiero jak ma zimne łapki i nosia

shady ty nigdy nie zawodzisz......
hubert tez zaraz wszamie mlesio ale musze wode wystudzic! i bedzie spal mam nadzieje do rana!!!!!

Mordziulka...ja nie zawodze???kochana poczytaj moje posty na pazdziernikowkach to zobaczysz jaka ja jeszcze pare dni temu bylam.....a teraz....new life ;)
idealem nie estem

reklama
Do góry