reklama
truśka ja wchodzę na tą strone i jest tam link do stronki image.... tam wchodzę tam z boku jest przeglądaj jak to zaznaczysz to pokarzą ci się twoje pliki i tam wybierasz sobie zdjęcie które chcesz żeby się wyświetliło potem na dole jest host it potam pokarzą się ze cztery adresy i ten który jest zakończony na direkt to image to kopjujesz i potem wklejasz to w podpis w danych publicznycz ale poprzedzić to musiszimg potem wklejasz ten adres i na końcu jeszcze dajesz[b]/img w kwadratowych nawiasach te[ img ][/img]
potem wciskasz zachowaj
potem wciskasz zachowaj
gaga
uzależniona
wiecie co ja dziś ubrałam Majuke w bodziaka z krótkim rękawem, bluzeczkę cienką, bluzę taką też cieńką i kurteczkę bawełnianą, rajtuski i spodenki no i butki, na główkę kapelutek bawełniany, Majka nigdy nie była spocona, a sprawdzam jej rączki i nosia, jak sa ciepłe to ok, nawet mogą być lekko chłodne, przykrywam ją kocykiem dopiero jak ma zimne łapki i nosia
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
wlasnie sludzi mi sie woda na mleczko wiec mam chwilke! mam nadzieje ze hubcio nie zwruci. a gdzie wy sie podziewacie??????
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
shady ty nigdy nie zawodzisz......
hubert tez zaraz wszamie mlesio ale musze wode wystudzic! i bedzie spal mam nadzieje do rana!!!!!
hubert tez zaraz wszamie mlesio ale musze wode wystudzic! i bedzie spal mam nadzieje do rana!!!!!
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Jasko jak usnol o 19 w wozku tak spi!
Ciekawe kiedy sie obudzi? o 4??
hihihi
Ciekawe kiedy sie obudzi? o 4??
hihihi
reklama
Podziel się: