reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

PIERWSZA ;D

Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuje za podpowiedzi co do ubioru :) spróbuję cosik wykombinować :)
Shady główka do góry, mnie też często cosik napada, zaczęło się po prodzie ;D i tak od czasu do czasu...ale trzeba się wziąść w garść :)
Umowilam się do pediatry, zobaczymy co z tym ząbkiem ::)
a a mój synek dał mi pospać ;D od 22-6 8) tego chyba jeszcze nie było :laugh:
buziaczki na cały dzień

reklama
Witam!
I znowu mam problem w co ubrac Macia bo Pogoda za oknem nie okreslona :mad: jak ja tego nie lubie

Z Oskara to przystojniaka :D

Shady mnie też czesto dopada depresja, zwłaszcza ze siedze w domu i nie mam sie do kogo odezwac...dobrze ze wy tu jestescie ;D

No zmykam bo trzeba jechac do szpitala na kontrole, napisze jak wróce oczywiscie jak mnie slubny dopusci. Ostatnio to siedziała na urlopie i nie odrywał sie od kompa :mad: :mad: :mad: Dobrze ze juz wybył do pracy bo jeszcze bym przez niego oszalała!

witam dziewczyny chyba bedzie ladny dzionek ;) :laugh: ;)
a ja z toska chyba musze pedjatre odwiedzic bo dzis w nocy nie bylo spania katar placz i marudy
wiecie co wczoraj bylam u was na troszki a potem poznym wieczorem czytalam 1h zeby juz dzis miec nadrobione-klikacie jakl maszyny
no ale dobrze chociaz ze jest tu z kim pogadac prawda :laugh: ;) ::)

witam z ranka!!!!!!
my juz po zastrzyku! zaraz na kontrol idziemy! mam nadzieje ze juz dosc zastrzykow!
izabelka fajnie ci ze maly dal pospac!! ja poszlam spac dopiero kolo3 bo hubertowi cos dolegalo tylko nie wiem co krecil sie marudzil zwracal!!!

Dzięki Kunda:)
Widzę,że pojawiły się problemiki z maluszkami,katarki, wymioty. Oby wszystko się szybko skonczyło, bo wiosna chyba zagości już na dobre :)
Chociaż jak patrzę za okno to nie ma słoneczka :( ale może do 11 się wypogodzi, bo na spacerek pójdziemy o stałej porze :)

Dziedoberek ;D

U nas nie da się pospać całą noc :-[ Noe osttnio budzi się miliony razy,kiedyś było cudownie 3 lub 2 karmienia
Teraz szarpie się w nocy przez sen marudzi ciągle chce smoka lub cycka, zaczynam się martwić że coś się z nim dzieje :-[
No właśnie dziewczyny czy wasze dzieci jeszcze w tym okresie miały jeszcze brzuszkowe perypetje
Kolek nie ma ale ciśgle są bączki ,strasznie dużo-tak powinno być ?
Może coś ma nie tak z brzuszkiem ? Wydaje m i się że to marudzenie po nocach to też brzunio,Noe sie pręży rzuca z boku na bok,podrzuca nóżkik ???

No dobra tyle pytań z rańca ;D
Ja też shady mam złe dni i załamki, to chyba normalne,czasami wydaje mi się że wszystko jest takie niesprawiedliwe ;) ale potem mi przechodzi ;D

reklama
Do góry