reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie moge dobudzić mojej połowicy więc wsadziłam mu do łóża rozbudzonego Noego,jak się nie obudzi i nim nie zajmie to będzie miał zaraz syrene w łóżku ;D
O juz wstał ;D, nie ma jak budzik Noe

hihiudobre Mija muszę spróbować  ;D
z mleczkiem czy bez ?  ;D
jeżeli chodzi o brzuszkowe problemy, to u nas są, bo jem wszystko, za dnia jak widzę, że mu "jeździ" daję mu herbatkę Hippa rumiankową-pomaga i lubi ją; na noc po jedzeniu herbatkę Plantex- super sprawa. Bączki są  ;D w mleku dostaje to co mama :)

Mija jak są bączki to extra .niech baczkuje ile wlezie .To znak że brzunio pracuje i niema kolek.A jak Noe sie wierci w nocy to sprubuj dac mu przed snem cherbatke hippa ta na uspokojenie i lepciejsze trawienie.Wiesz co...tak sobie mysle że może Nonkowi jest zagoraco w nocy? Moje dziecko tez sie strasznie kopie wiec do snu zakładam mu tylko bodziaka i przykrywam kołuderka Zauwazyłam poprawe :p

U nas coraz gożej z Jasiem ...mały cudaczek :mad: ::) Mleko z butelki beeee.....kaszka , kleik , zupki , deserki TAK ::) moje dziecko chyba polubiło sztućce ::)
teraz ucina sobie dżemke a ja pochłaniam ..czekolade >:D >:D >:D ::)

Gratulacje dla jasia za zęby ;D

Izabellka na czkawke <a u nas jest ok 20 razy dziennie ;) ::) > jak tylko kierownik zaczyna sie smiac > najlepciejsza jest dobrze ciepła cherbatka !

Wiecie co ...wczoraj ogladałam ten program "chce byc piekna " i bym sie tam z checia wybrała ..odessać troche tłuszczyku z brzucha i z udek ..po ciazy ::) .

reklama
Do góry