reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry. Dziś od nowa idę na zakupy,bo wczoraj coś mi nie wyszły ( kupiłam tylko bluzkę dla siebie). Mam nadzieję,że dziś będą bardziej udane i więcej wydam;-):-).

Inna oj to ci Oliwka broi na całego( a ja narzekałam,że mój niegrzeczny;-):-D). Gratuluję zaliczen i trzymam kciuki za poprawki:tak:.

Pirrllott jeśli nie jest za późno to ja też się piszę na naleśniki;-):-p

reklama
Witam się z rana:-)
Widze że tu też wszyscy o jedzonku rozmawiają:-) Ja też naleśniki bym zjadła tylko robić mi się nie chce:-(
Wszystkim które mają problemy z mężami życzę wytrwałości i pogodzenia jak najszybszego:-)
Jedynemu tacie na naszym forum życzę oby tak dalej wychowywał swoich synów. To wspaniałe:-)
Dzięki za miłe słowa odnośnie moich chłopaków:-) Michas to faktycznie mały brój ale mamuśka go temperuje także spoko:-)
My mamy z mężem też czasem jakieś problemy ale on to zloty człowiek i nie pozwala mi nawet zacząć się kłucić:-) Od razu mnie stopuje i zawsze rozmawia ze mną jak jest jakiś problem:-) Nigdy nie krzyknął na mnie, to ja mam niewypażony język i czasem nawżeszczę na niego:-( Bez powodu:-( Ale nigdy dłużej niż kilka minut nie trwały ciche dni:-D
moja mamusia wyjechała do Francji na 2 miesiące:-( Zostawiła nas .... i pojechała do taty:-) odpocząć od wszystkiego:-)
Moja siostra chce się rozwieść ze swoim mężem i przeprowadziła się do mamy:-( Biedna jest...
No nic życzę wam miłego dnia i powowdzenia :-)

Inna, gratulacje z powodu sesji! A co do zachwania małej... tylko spokój Cię uratuje :-D "Pocieszę cię", że najgorsze dopiero się zacznie, tak koło 18 miesiąca rozpoczyna się bunt dwulatka i dziecko koniecznie chce udowodnic mamie, że ma własne zdanie - najczęściej rykiem ;-)

Cześć Wam.Po dwóch dniach nieobecności trochę się nabrało zaległości:tak::tak:.Czytając Was samej zachciało mi się naleśników,ale je robi tylko mój mąż. A co do niego to jest ok. Bardzo poważnie pogadaliśmy,mam nadzieję że coś zrozumiał.;-)
Pochwalę się moim synkiem:
Zobacz załącznik 68569 Zobacz załącznik 68570
Zobacz załącznik 68571 Zobacz załącznik 68572

Kurcze dopiero co skończył 7 miesięcy a już taki duży z niego facet!!!
Zaraz będę uciekać robić placki ziemniaczane;-) Chce ktoś???:-D

Cześc wszystkim! Moja mała też ma dziś humorek:dry: Od 6 rano wrzeszczy jakby ją ze skóry obdzierali:baffled: Mam wrażenie że coś jej dolega, rano wstała to miała całe oczko zaropiałe. Może się coś zaczyna i dlatego taka rozdrażniona:dry:
Inna gratuluję sesji:tak: A jeśli chodzi o Oliwkę to tak jak pisze Leika "tylko spokój może cię uratowac". Wiem czasami łatwiej powiedziec niż zrobic:sorry2:
Iiwka synio śliczności:-)
Iwonka miłych zakupków;-)
Zmykam bo się znowu rozdarłą:dry::baffled:

Witam wszystkich po dłuuugiej przerwie:-)
My po przeprowadzce już dawno ale brak internetu jeszcze:-(Dlatego nie zagladam do Was :-(Mój kochany mąż zlitował się i wykupił abonament więc mam przez komórkę:-)

Bardzo dużo napisałyście przez ten czas:tak::tak::tak::szok::szok:Poczytam sobie troche ale itak nie nadrobię:szok:

Moja mała poszła sobie spac:-) I bardzo dobrze, bo już była nie do wytrzymania:no: Idę obiada gotowac.
Katrinm5 witaj:happy2: Jak wrażenia z nowego domku :confused:

Moja mała poszła sobie spac:-) I bardzo dobrze, bo już była nie do wytrzymania:no: Idę obiada gotowac.
Katrinm5 witaj:happy2: Jak wrażenia z nowego domku :confused:

Dzięki:-)Musze przyznać że juz się zadomowiłam:-)Prawie wszystki jest zrobione z małaymi wyjatkami ale to z czasem.Okolica ładna,jest dużo spokojniej niż w mieście bo teraz mieszkanmy na obrzeżach miasta ale i do tego można się przyzwyczaic.
Tęsknię za Wami:-(Jeszcze troszkę musze wytrzymać...
Mój Grześ tez zasnął

reklama
Do góry