Smacznego;-)Witajcie wieczorowo! Moje broją na całego
Ewcia tulęmocno
Kurcze muszę mykac bo synio grejfruta przyniósł;-)
reklama
dziękuję Ale wydaje mi się czasami że nie jestem za dobrym tatą. Czasami idąc spać i jak leżę obok nich i patrzę na nich, przypomina mi się to jak podniosłem głos, że jeden z nich musiał stać w koncie i że zakazałem czegoś za karę to mi się robi źle:-( Ale zanim zasnę jeszcze je wycałuję po główkach i zasypiam szczęśliwy
To wcale nie znaczy, że jesteś złym tatą tylko po prostu i po ludzku rozsądnym człowiekiem :-).
Mam taką nadzieję że Ci co mnie znają, po za moją obecnością twierdzą że jestem dobrym tatą na pewno się staram z całych sił pokazać dzieciom że mogą na mnie polegać:-)To wcale nie znaczy, że jesteś złym tatą tylko po prostu i po ludzku rozsądnym człowiekiem :-).
Marta1981
Rodzyneczka
Nasmażyłam swoim frytek i ugotowałam budyń malinowy,i pognałam swojego do piwnicy po kompot z czarnej porzeczki,bo jakaś niedopita dzisiaj jestem.
No i narobiłaś mi smaka a ja chyba jutro swoim narobie naleśnikówNasmażyłam swoim frytek i ugotowałam budyń malinowy,i pognałam swojego do piwnicy po kompot z czarnej porzeczki,bo jakaś niedopita dzisiaj jestem.
Marta1981
Rodzyneczka
Naleśniki to ja wczoraj robiłam z dżemikiem wisniowym(własnej roboty),a dzisiaj Olgierd miał w przedszkolu z serem.
Moje głodomorki to z truskawek dżemik w naleśnikach uwielbiają z resztą jak ich tatuśNaleśniki to ja wczoraj robiłam z dżemikiem wisniowym(własnej roboty),a dzisiaj Olgierd miał w przedszkolu z serem.
Witajcie wieczorkiem.:-)
Grzesio śpi, a Maciuś jeszcze chodzi i nie wiem jak go namówic na pójście spać.
Ewcia biedaczko, co Ty masz z tym swoim mężem. Tule mocno i trzymam kciuki za szybką poprawę sytuacji. :*
Renifer powodzenia jutro!
Marta oby wyniki poprawki były pozytywne.
Pierllott fajny z Ciebie facet i tatuś najlepszy
Ależeście mi smaka na naleśniki zrobili.
Ewcia biedaczko, co Ty masz z tym swoim mężem. Tule mocno i trzymam kciuki za szybką poprawę sytuacji. :*
Renifer powodzenia jutro!
Marta oby wyniki poprawki były pozytywne.
Maciuś pewnie nie długo zaśnie;-)Witajcie wieczorkiem.:-)
Taki zwykły tatuś jestem Wy jesteście wspaniałe mamy;-)
Naleśniczki z dżemikiem truskawkowym jutro u mnie więc mogę narobić więcej
reklama
Podziel się: