reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JESTEM, JESTEM
Ale się stęskniłam babeczki:-):-):-)
Kochane jestęście,że tak za mną tęskinłyście.Bo tęskniłyście prawda???;-);-)
Obejrzałam fotki i troche podczytałam.Super mamusie i dzieciaczki wszystkie.
Ja już mówie co się satło.Mój mały haker - Lolo zlikwidował nam jakiś plik no i trzeba było sformatować komputer.Ponieważ my nie umiemy więc trzeba było czekac aż do dzis na znajomego.Juz zmykam bo M chce do kompa.BUZIACZKI KOCHANE:-):-):-):-)

reklama
Bodzinko jak myśmy się za Tobą stęskniły:-D:-D:-D:-D
204.gif

A gdzie wy wszystkie się podziały???:confused::confused:

Czy ktoś wie jak Renifer24 z dzidzią po badaniach??
Marta, Ty to normalnie perfekcyjna pani domu jesteś :-);-). jak mój męż tu zajrzy to zaraz będę musiała racuchy lecieć robić:-D:-D.

Tak w ogóle to sobie przypomniałam, że wsiur niemyty ze mnie bo Szymka Wam nie przedstawiłam:no::no:. niniejszym nadrabiam :tak:

Załączniki

• 0092642432.jpg
    0092642432.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 31
  • 0124434740.jpg
    0124434740.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 31
A ja witam wszystkie mamy domowe i tatę domowego, oczywiście też ;-)
Chciałam napisać w wątku kulinarnym, ale widzę, że tu też wszyscy mają iście głodomorowy nastrój :-)
Ja dziś upiekłam kuglarza, czyli kartoflaka, to tak na pożegnanie..pysznych i niezdrowych dań :tak: Lekarka kazała mojemu mężczyźnie schudnąć 10cm w pasie i przejść na dietę, a więc i ja skorzystam, bo jeszcze po ciąży mi zostało jakieś 8kg nadmiaru. Wreszcie będę mogła praktycznie wykorzystać swoją wiedzę i zarazem pasję, jaką jest dietetyka, ciekawa jestem czy moje wieloletnie wypociny dadzą jakiś efekt :dry:
Ja dopiero goodzinkę temu ululałam swojego brzdąca, od 19 cztery razy go usypiałam, a on po krótkim spaniu w najlepsze zaczynał na nowo harcować!!

Witam nowa mamuśke

Inna, gratulacje z powodu sesji! A co do zachwania małej... tylko spokój Cię uratuje :-D "Pocieszę cię", że najgorsze dopiero się zacznie, tak koło 18 miesiąca rozpoczyna się bunt dwulatka i dziecko koniecznie chce udowodnic mamie, że ma własne zdanie - najczęściej rykiem ;-)

Oj niestety potwierdzam....:sorry2: ale i przez to trzeba przejść:tak:

JESTEM, JESTEM
Ale się stęskniłam babeczki:-):-):-)
Kochane jestęście,że tak za mną tęskinłyście.Bo tęskniłyście prawda???;-);-)
Obejrzałam fotki i troche podczytałam.Super mamusie i dzieciaczki wszystkie.
Ja już mówie co się satło.Mój mały haker - Lolo zlikwidował nam jakiś plik no i trzeba było sformatować komputer.Ponieważ my nie umiemy więc trzeba było czekac aż do dzis na znajomego.Juz zmykam bo M chce do kompa.BUZIACZKI KOCHANE:-):-):-):-)

Bodzia
no narwszcie, my tu wszytskie naprawdę się już zamartwiamy :blink::shocked2:

Obiecałam wczoraj ,że dziś tu będe zaglądać częściej, no ale niestety....m jets na L4 i okupuje komputer, a ponad to zlecenia się na mnie walą co nie miara, więc same rozumiecie,że mało czasu na wszystko mam. Tyle co teraz bo m usypia Igorka.....

Coś mało dziisja nastukałyście spodizewłam się około 10 stronek a tu ledwo 3 :szok:......no tak Bodzi nie było..... to dlatego;-);-);-);-) hehe...

Moje chrobowe samopoczucie trochę lepiej, choć jeszcze mnie trzyma, ale mam nadzijee,że już nie długo.

No nic zmykam pod prysznic i do łóżeczka bo jutro zapowiada się także pracowity dzień...

Ja też się pojawiam ale na chwilkę ;-) Prawdopodobnie będę jeszcze potem bo teraz pod prysznic lece:-p Naleśniki dzieci mi zjadły ja tylko jednego udanie skonsumowałem:sorry2: no to teraz prysznic:tak:

reklama
Do góry