reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas też strasznie wieje, ale mimo wszystko byliśmy przez godzinę na spacerku. Oby jutro wiatrzysko już tak nie szalało :dry:

cześć. Znowu zły humor.... Mam dość...
Najchętniej wygarnełabym temu głupiemu mojemu teściowi wszystko!!!! A jeszcze do tego Grzesiek... Mówiłam mu od środy że w sobotę popołudniu jedziemy w goście,ale niestety mój M nie jest w stanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...
A w dodatku Kacper ma kaszel i katar.... Marudzi strasznie. Nie mam siły na to wszystko... Noc nie przespana bo raptem dwie godziny i to z przerwami...:-:)-:)-(

Gołąbki się pieką,pokroweic z materaca się pierze(pod czujnym okiem mojego),ledwo co go do pralki wepchał:tak:.No i dopuszczona zostałam w końcu do kompa;-):-D:happy2:.
Iiwciu,żeby nie chory Kacperek to bym wzięła samochód i sama w gości pojechała a Twój niech by później przed nimi oczami świecił.;-)

Hmm ale tu dziś spokojnie.

Ja już wszystko zrobiłam teraz Kuba spi, Natalka bajki patrzy, a ja sobie kawkę popijam i straszliwie się nudzę:baffled:. Matko jak ja bym chciała,żeby mój M chociaż jeden weekend spędził z nami w domku, ale nie ciągle praca praca praca:angry:. Wolne ma tylko wtedy jak gdzieś jedziemy.

Iiwka dokładnie to samo bym ci doradziła co Marta.

O u nas właśnie słonko wyszlo, ale nadal wieje przeokrutnie.

Witanko! Moi rodzice właśnie wyszli. Bosssszszzzz jakie Adrian przedstawienie zrobił:wściekła/y: Krzyczał, wył, darł się normalnie jak zwierzątko z buszu:angry: Idę bo M się o kompa dopomina:dry:

Ja swojemu od tygodnia głowe suszę co do urodzin Olka:wściekła/y: i na razie stanęło na tym że 6-go będą koledzy z pećkola a w niedziele obiad dla rodziny i robie 2 torty:tak:.A jeszcze cukierki do pećkola inajważniejsze PREZENT:-D.Synio zażyczył sobie zegarek Ben 10 a u nas są drogie a jak zamówić z allegro to trzeba troszke czekać i nie wiem co mam robić:baffled:?

Hejka cześć wam..
Moj mężulek rano o 11 przyjechał do domeczku,,juz teraz po obiadku jesteśmy i niedługo czas zbierac sie do szwagierki na impreze urodzinowa,,a chłopaki leża po obaidku,ja pozmywałam i pisze do was..

Ide poczytac conieco,,moze mi sie uda,bo potem nie bedzie czasu,bo na imprezie...:-)

Marta Julko super chloptas...

Przedwczoraj kupiłam w Lidlu ciasto piaskowe limonkowe 600g za 3,99 w promocji.Normalnie pychota,ja bym lepszego nie zrobiła;-),wilgotne i smaczne,Olo zjadł 3 kawałki:tak:
no co ty,,nom mus wyprobowac...

Dziewczyny jesteście wredne:-D:-D:-D:-D:-D:-D i jak tu przy Was schudnąć????:-D:-D:-D:-D tylko o ciastach, a ja Wam powiem jesteście beee:-D:-D:-D:-D
no dokąłdnie.....

reklama
Ewcia bardzo ladnie ci w tych wloskach
no nic ide juz spac papa
och dziekiii

Dobry wieczór dziewczyny;-) ja ostatnio mam malutko czasu. Pewnie zostałem już zapomniany:-p:sorry2:
alez nie, pamietamy...:-)

Ewcia bardzo ładnie wyglądasz w tych włoskach, a fotograf zrobił świetne ujęcia:tak:
dzieki,nom fotograf niczego sobieeee

Dziewczyny, a wczoraj to chyba Bodzi nie było i dziś też jej nie ma. To do niej nie podobne. Wiecie co się z nią dzieje:confused:
no nie było,,gdzie ta BODZIA !!!

..
Ewcia nowa fryzura jest super,ciekawe co maz powiedzial na ta zmiane :confused:;-):-)
Milego weekendu:-)
maż nawet nie zauważył,hihi,,ale za to powiedział inny super komplement,ze schudłam,,i to lepsze niz o włosach..hmm,,podbudowął mnie...:-)

Do góry