reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witanko! U mnie już wszyscy odpadli i tylko ja tu przy monitorze smarkam;-)
Pirrllott to dobrze że u ciebie spokój:tak:
Marta z Julka kawał chłopa:-) Przy nim to moja panna drobinka jest pewnie:tak:
Agatka kuruj się:-)

No i jeszcze muszę dziś pozmywac:baffled::baffled::baffled: Jutro rano mają moi rodzice przyjechac a u mnnie w kuchni jak zwykle straszy:dry: Jak ja niecierpię zmywac naczyń:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

Miłego leżakowania;-)

dzięki:tak:. było bosko:-):-):cool2:

Nie taki znowu rodzynek,mój stary też sie raz targnął na Mamuśki:-D:tak:.
mój też, ale pssst;-) nie wytrzymał przy wątku o długości życia plemników...Czytałyście?:rofl:

Ja już chcę na spokojnie teraz ułożyć sobie życie z dziećmi na nowo. Czyli żadnych związków tylko Dzieci praca i dom;-)
Tak trzymać :-):-)

No i jeszcze muszę dziś pozmywac:baffled::baffled::baffled: Jutro rano mają moi rodzice przyjechac a u mnnie w kuchni jak zwykle straszy:dry: Jak ja niecierpię zmywac naczyń:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

współczuję serdecznie. u mnie stoi od roku posuta zmywara i niestety nie ma komu po naprawę zadzwonić:no::no:. i uzywamy nadal modelu Madźka27:angry::angry::angry:. Łączę się zatem w bólu;-)

Jul waży 9500g i jest większy od Ola jak był w tym samym wieku a Jul urodził się 3 deko lżejszy i 3 cm krótszy ale 1 pkt więcej:tak:

No chłopy na schwał;-):-). Mój tylko 6300, ale niedługo wyrówna :-D:-D

Dobrej nocki i do niedzieli. bo my jutro do moich rodziców na wieś się wypuszczamy. Podładować akumulatory , wywietrzyć na świeżutkim powietrzu Małego i siebie:-D:-)

Cześć,ale wichura u nas w nocy była:szok: i grad padał:tak:.Julek zaspał i wstał o 7:20:-D.dziś robie gołłąbki,kuchnię wczoraj wysprzątałam,dziś kurze pościerałam a hrabia poleciał po zakupy:-D.Ciekawe czego zapomni:confused:?

reklama
Witam :)

U nas w nocy strasznie wiało, musiałam okno w sypialni zamknąć, bo się spać nie dało...
Za to dziś, wygląda na to, że za oknem wiosna :) Idziemy zaraz na spacerek :)

Do góry