reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Kobitki:tak:
Zaraz zabieram się za kąpanie Amandy ale postanowiłam jeszcze do Was zajrzeć i życzyć miłego wieczoru :-);-)

Marta
super foteczki :-D

reklama
Marta fajowe chłopaki:tak: A kukuryku Julka słodkie:-D Tylko Olek ma taką smutaśną minkę:szok: na tym wspólnym zdjęciu.
A ja sobie właśnie posiedziałam w wannie:-) Kadzidełka pachnąca sól i mmmmmmmmm;-) Teraz mężo poszedł. Uśpimy dzieci to go wyślę po grzańca i będzie mnie musiał porządnie wygrzac:-p:-p:-p;-)
Nie smutną tylko był już zmęczony:tak:,ja też planuję kąpiel,bo moje nogi dawno widziały sie z maszynką;-):-D.

Dobry wieczór :-). Jeden dzien człowieka nie było a tu 3 strony postowania. Produktywne babeczki przy sobocie, po robocie ;-);-). My dzisiaj po wizycie u moich rodziców. Wichura nam nie straszna bo spacer 5 km w lesie strzeliliśmy:-):-). Młody rumiany wrócił, a głodny...:-D. Odpoczęlismy nieziemsko.

Muszę się pochwaic że Madzi narreszcie wyszła ta nieszczęsna trójeczka:-D Mamy więc komplecik- 16 sztuk:tak: Może na troszkę będzie spokój:confused:

Gratulacje:-). Ja właśnie mam bawoła z powodu bolących dziąsełek :-:)-(.

Boli mnie nadal jak tylko troche po siedze,no nic trzeba sie przemeczyc.......oby do maja:)

Mnie pod koniec ciąży pomagało jak po kąpieli mąż lekko odcinek lędźwiowy masował. Maj już niedługo :-);-).

cześć. Znowu zły humor.... Mam dość...
Najchętniej wygarnełabym temu głupiemu mojemu teściowi wszystko!!!! A jeszcze do tego Grzesiek... Mówiłam mu od środy że w sobotę popołudniu jedziemy w goście,ale niestety mój M nie jest w stanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...

Zalecane - meliska i terapią na BB. Z facetami już tak jest:baffled:. Ja z teściówką się baruję - zimna wojna :angry::angry:.

Oj sikoreczko boli boli!!!! i wcale go nie żałuję:-D:-D:-D to go chyba boli:-D:-D
Ja się nie ma w głowie to później tak jest:-D:-D

Nie żałować, ignorować jęczenie. Ja się jeszcze wstrętnie podsmiewam, że na własne zyczonko główka wczorajsza:tak:. wredna małpa jestem:szok:.

A ja sobie właśnie posiedziałam w wannie:-) Kadzidełka pachnąca sól i mmmmmmmmm;-) Teraz mężo poszedł. Uśpimy dzieci to go wyślę po grzańca i będzie mnie musiał porządnie wygrzac:-p:-p:-p;-)

Oj będzie się działo :szok::szok::-D. Ale uważajcie bo jak tak wieje to różne rzeczy się mogą zdarzyć :-D:blink::blink:.

No, a teraz zmykam na golasowanie i kapiel bo dzisiaj sami z Szymem jesteśmy. Małż na piwsko z kuplami się wypuścił.:shocked2:. Do później pewnie;-)

Nie żałować, ignorować jęczenie. Ja się jeszcze wstrętnie podsmiewam, że na własne zyczonko główka wczorajsza:tak:. wredna małpa jestem:szok:.

No, a teraz zmykam na golasowanie i kapiel bo dzisiaj sami z Szymem jesteśmy. Małż na piwsko z kuplami się wypuścił.:shocked2:. Do później pewnie;-)

Mój też się wypuścił z kumplami :dry: a niech mi tylko jutro zacznie marudzić że go głowa boli .......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No u mnie mali zaśpieni wreszcie:-) M ruszył z pieskiem i do sklepu, będzie grzaniec;-) Mogę tylko troszkę bo mała na ssaniu w nocy:sorry2: Kurka chyba się miętka zrobiłam bo ciężko mi ją odstawic. Z Adriankiem łatwiej mi poszło:dry: Mój to po piwkach nie chadza jakoś go to nie kręci:no: No ale 2marca na derby śląska z kolegami rusza:baffled: Ja się w tym czasie z kuzynką umówiłam. Będziemy kibicowac w domku:-p Zmykam! Papa! Słodkich snów kobitki;-)

Odśpiewałam 10 razy "idzie niebo ciemną nocą" i bąbel śpi:tak::tak:. zaglądam a tu puchy. Dobrej i kolorowych. Do przeczytania:blink::-D

reklama
Do góry