reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie! Poklikalim z syniem i teraz leniuszkuję :-p Mężo pokibicował na skokach, a dzieci broją u siebie;-) Aż się boję tam wejśc:baffled: bo jak zwykle niezły sajgon zrobili.
Jak mi leci z nosssa:dry::dry::dry:

reklama
Normalnie nie wytrzymuję!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieję że jutro będzie jakoś się z moim M dogadać. Bo jak narazie to tylko stęczy że go głowa boli,no i bardzo dobrze!!!!Niech ma nauczkę!!!:angry::angry::angry: Ale ta zaraza i tak nic nie zrozumie!!!:-)

Zostajecie mi tylko Wy:tak:. Przynajmniej nie ma żadnego chłopa na tym forum bo chyba bym zwątpiła:-D:-D:-D

Oj sikoreczko boli boli!!!! i wcale go nie żałuję:-D:-D:-D to go chyba boli:-D:-D
Ja się nie ma w głowie to później tak jest:-D:-D

Na kaca najlepsza jest zupka chinka VIFON Curry,pali w gębę jak trza i od razu do życia wraca:tak::-D.
Nie kupujcie Tescowych kółeczek miodowych,napaliłam się na nie dla Olka,zrobiłam sobie wczoraj a tu:szok:...zapach i smak jak ta substancja w TOY TOY-ach:no:.Bleeeee,ochyda.

reklama
Marta fajowe chłopaki:tak: A kukuryku Julka słodkie:-D Tylko Olek ma taką smutaśną minkę:szok: na tym wspólnym zdjęciu.
A ja sobie właśnie posiedziałam w wannie:-) Kadzidełka pachnąca sól i mmmmmmmmm;-) Teraz mężo poszedł. Uśpimy dzieci to go wyślę po grzańca i będzie mnie musiał porządnie wygrzac:-p:-p:-p;-)

Do góry