reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie
Dzisiaj to chyba sobota? nie wiem jaki dzisiaj dzień tygodnia:-(
U mnie noc też była wietrzna jak diabli. Na dodatek piec mi się w nocy nie włączył i jak obudziła mnie Jaśminka że jest jej zimno o 5 rano to w mieszkaniu było 16 stopni.

Ostatnio moja córka jest na bakier ze sprzątaniem po sobie. Znosi wszystkie zabawki do salonu. Wczoraj wieczorem oczywiście było tak samo... Ja już nie miałam siły posprzątać i zostawiłam ten bałagan. Wyglądało jakby huragan przeleciał przez salon. Rano Jaśminka zeszła do pokoju i pierwsze co powiedziała: Mama ale tu bałagan jest. Powiedziałam jej że to wszystko są jej rzeczy porozwalane. Zapytałam czy jest jej miło wchodzić do takiego pokoju. Powiedziała że nie jest jej miło i zaraz zabrała się za sprzątanie:tak:. Ciekawa jestem czy dzisiaj też tak nabałagani???

Ale napisałam ho ho ho:-)

reklama
Hej dziewczyny. Matko ale u nas w nocy wichura była:szok:, aż nas obudziło tzn. mnie i męża. Dziś niby trochę lepiej, ale nadal wieje jak pieron:baffled:. Już po zakupach teraz tylko pranie,sprzątanie , gotowanie.....łeee nie chce mi się:no:

Sliczny chłopczyk:tak:

Dobry wieczór dziewczyny;-) ja ostatnio mam malutko czasu. Pewnie zostałem już zapomniany:-p:sorry2:

No nie nie zapomniałyśmy. Miałam zapytać co u ciebie,ale już doczytałam. Cieszę się,że wszystko ci się dobrze układa - oby tak dalej:tak:

Jul waży 9500g i jest większy od Ola jak był w tym samym wieku a Jul urodził się 3 deko lżejszy i 3 cm krótszy ale 1 pkt więcej:tak:

Wow kawał chłopa:shocked2:;-)

współczuję serdecznie. u mnie stoi od roku posuta zmywara i niestety nie ma komu po naprawę zadzwonić:no::no:. i uzywamy nadal modelu Madźka27:angry::angry::angry:. Łączę się zatem w bólu;-)
Ja w ogóle zmywarki jeszcze się nie dorobiłam i też muszę stać przy zlewie:cool::crazy:

Ewcia bardzo ładnie wyglądasz w tych włoskach, a fotograf zrobił świetne ujęcia:tak:

Dzień dobry! U nas za oknem słoneczko, ale głowy urywa więc narazie się nie wybieram nigdzie:no: Czekam na moich rodziców bo już z domu wyjechali. Muszę się pochwaic że Madzi narreszcie wyszła ta nieszczęsna trójeczka:-D Mamy więc komplecik- 16 sztuk:tak: Może na troszkę będzie spokój:confused: bbnnxbc n h jjssn b b n ndnnnnsd zz
Moja informatyczka mi pomagaz z A A w w'are:-D:-D:-D
Jasminka może córcia wreszcie zatrybi:tak:mm
Madżka u mnie w domu też coś taki model zmywarki:rofl2: Jeszcze do tego nie doszliśmy żeby kupic. Potrzeba nam większej gotówki i od razu wymienimy meble w kuchni i odnowimy ściany. Może w przyszłym roku:confused:
x ksjsjdrnhsgsdh vmmvmmjvmmvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ccnj
Oj ta moja córcia ma dziś sporo do powiedzenia:-)
Dobra mykam! Do póżniej;-)

Dziewczyny, a wczoraj to chyba Bodzi nie było i dziś też jej nie ma. To do niej nie podobne. Wiecie co się z nią dzieje:confused:

Iwonka 2006 widzę,że jesteś na forum;-). Jak się czujesz?? Ostatnio pisałaś,że cię kręgosłup boli ( o ile się nie mylę) - ulżyło trochę:confused:

No tak i pisze sama ze soba:baffled:, ale nic dziwnego w końcu dziś sobota.

Witam. U mnie byla dzis w nocy okropna burza:szok::szok::szok::szok:ja sie boje burzy,dwa lata temu piorun uderzyl w akacje ktora stoi poltora metra od domu:shocked2: Teraz jest dalej tez wiatrzysko wiec sobie spacer odpuscimy ..
Ewcia nowa fryzura jest super,ciekawe co maz powiedzial na ta zmiane :confused:;-):-)
Marta super fotki :-):-):-):-):-)

Milego weekendu:-)

reklama
Iwonka to oszczędzaj się teraz na maxa, bo jak córcia się urodzi to już nie wypoczniesz. Maj już niedługo - zleci nie wiadomo kiedy;-)

Do góry