reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Reniferku,możesz wziąść Apap,syropki homeopatyczne(Malia,drosetux) lub ziołowe(Prawoślazowy).Mi lekarz przepisał BIOPAROX,to miejscowo działający antybiotyk,psika się do gardła i nosa.Zrób sobie grzańca na Karmi Malinowym i smaruj Pulmexem a pod nos maścia majerankową.
Zdrówka dużo życzę:tak:.

reklama
Dzień dobry. No i po zimie - teraz mam jesień:baffled:. Natalka w szkole, Kuba śpi,a ja zaraz śniadanko idę wszamać;-).
Matko nigdzie mi się nie chce wychodzić,ale muszę. Natalka ma słabe wyniki z krwi ( tzn żelazo poniżej normy) i muszę iść do lekarza,żeby mi przepisał.

Wszystkim choraskom zdrówka życzę

IIWKA- coś o tym wiem:tak: niby mamy swoje piętro(parter) cały no i wszystko osobno no ale to nie to co swoje całkiem osobno.Rozumiem cie doskonałe i twojego M też:-(-tyle tylko że on nie rozumie ciebie bo niech on się postawi w twojej syt. no nie? on cwany bo mieszka u siebie a nie u teściów:baffled:

u mnie to samo mam swoje pietro ale to nie to co osobny swoj wlasny domek lub mieszkanko:sorry2:

U mnie dzis okropna pogoda leje jest szaro buro bleeeeeee
Jeszcze do tego sie porzadnie przeziebilam:baffled:

Dzień dobry
U nas pogoda dziwna...Ani jesień ani wiosna a o zimie nie wpomne.Mały od rana marudny na maksa:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Iwona szybkiego wzrostu żelaza Natalce.Och biedne te nasze dzieciątka:-:)-(
Asiulinka ja zdjęcia zobaczyłam tez dopiero w twoim cytacie.
Dziękujemy za komplementa i uciekam bo marud na mnie wisi:baffled::baffled:

Doradźcie mi jak mam przekonać mojego M na przeprowadzkę???? Jego argumentami jest fakt że nas na to nie stać a nie będzie spłacał kredytu przez całe życie...:-( nie wiem jak do niego przemówić!!!

Zrób tak jak ja, postaw go pod ścianą, ja swojemu powiedziałam,że albo się stąd wynosimy albo ja zabieram dziecko i wracam do mamy, jak widać poskutkowało:tak::tak::tak:

Dzien dobry..
ja znowu rano przed praca na Bb siedze z kawka,hih
Matus juz wpeckolu,a moj synek to juz wydoroślał,juz ja go nie moge odprowadzac do sali do pan,,tlyko w szatni buzaiczek i on mowi,ze jest duzy i sam idzie do sali,,:szok:,,moja mała pierdółjka,sama,hihi,,no duzy chlop sie z niego robi

A ja dzisiaj do 15 w prayc,potem na wies mata odwieżć i spowrotem do pracy do 20,a potem włoski u ciotki robimy mi,,i piffekooo bedzie,heee

Milego dnia wam zycze...

reniferku zdrowka,odpoczywaj i bierz syropki,tableteckzi,a bedzie oki..

A u mnie piekne słoneckzo i 6 stopni w pusie,,super,,,,znowu podpinke odpinam od skory:baffled:po raz trzeci i mam nadzieje,ze ostatni,hehe..
a w weekend ma byc ponad 10 stopni,,super

zmykam paaaa

my jurto z Julem do lekarza,bo wyniki koszmarne,albo za mało jednego albo za dużo czego innego
Moja Maja też mniej więcej w tym wieku miała wyniki na granicy normy i pediatra przepisała nam żelazo, wit.b6 i kwas foliowy, mała brała to przez 6 tyg i potem się poprawiło, tak jak piszą dziewczyny dzidzia do tej pory korzystała z zapasów a teraz musi sama sobie radzić i to jest częsty przypadek że hemoglobina spada, nie martw się wszystko będzie dobrze:tak::tak::tak:

reklama
u mnie to samo mam swoje pietro ale to nie to co osobny swoj wlasny domek lub mieszkanko:sorry2:
U mnie też było to samo, mieliśmy piętro tylko dla siebie i dlatego teściowa nie może zrozumieć dlaczego się wyprowadzamy, ale to nie to samo co całkiem osobne mieszkanie. Nie trzeba słuchać komentarzy kiedy się wychodzi, o której się wraca, nikt nie przychodzi kiedy chce, dlatego wolę płacić (dodam,że my u teściowej do rachunków się nie dorzucaliśmy bo ona nie chciała od nas pieniędzy) i być wolna, i chodzić po domu nawet na golasa i wiem że nikt nie przyjdzie dopóki mu drzwi nie otworzę;-);-);-)

Do góry