reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa wloski jutro robie...a zdejcie,,,hmm,,nic sie nie zmienia,,dorabiam odrosty pasemka jasne i tyle,,-standardowo robie,,hihhh

reklama
Wiesz iiwka chyba kazdej z nas mały domek z podwórekim sie marzy od małego,,kazda by chciala wlasny domek,,gdzies na wsi iw ogole,,ale cięzko do zrealizowania to jest....chociaz nigdy nie mowie nigdy,,,,roznie to bywa...

Witam:-)
MARTA- nic sie niemartw podobno większość dzieci w tym wieku ma anemie a wynika to z tego że w organiżmie dzidzi skończyły sie zapasy z brzuszka mamy a teraz przechodzi na własny rozrachunek no i musi się dostosować:tak: a wogóle to ja chyba muszę zrobić Julce badania krwi bo nigdy tego nie robiłam no i niewiem czy wszystko ok:tak::tak::tak::tak::confused:
IIWKA- coś o tym wiem:tak: niby mamy swoje piętro(parter) cały no i wszystko osobno no ale to nie to co swoje całkiem osobno.Rozumiem cie doskonałe i twojego M też:-(-tyle tylko że on nie rozumie ciebie bo niech on się postawi w twojej syt. no nie? on cwany bo mieszka u siebie a nie u teściów:baffled:

iiwka mamajuli juz napisalrozumiem,ze ty tez z tesciami,,i powiedz mezowi z eteraz do twoich rodzicow idizecie mieszkac,i niech on sie przwyczaja,,bo tak ty tutaj musisz,,heee,,ciekawe co by na to powiedizal

ja tam od razu moejmu powiedizalam,ani u moich ani u twoich mieszkac nie bedziemy,,no i ta wyszlo,,ze sami hehe,,

Iiwka ja nie wiem co Ci poradzić...Mój M sam się przekonał do kredytu ale u nas chodziło o meble, miszkamy sami to mogąłm poczekać....
Marta to troche lepiej ale ...A u małych dzieci te normy nie są inne:confused::confused:
Ewcia troche kasy więcej zawsze dobrze mieć.
Ja widze zdjęcie zimy ale nie widze zdjęcia stojącej Julki:-:)-:)-(

Sikoreczka ty niedłudo to na pediatrie będziesz mogła zadawać....Zdrówka dla mojich ulubionych Sikoreczek;-)
Ja jak zwykle o tej porze, łóżeczko pościelone i szykuje moich c hłopców na noc;-)Dużego trzeba nakarmić:tak:A ja oglądam seriale:tak:

reklama
Do góry