reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja wpadam powiedzieć dobranoc bo idę myju i nyny bo jutro z rana na zakupy pomykam a mała z teściówką musi zostać bo syberia śnieżna :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak wogóle to jakoś nas tu mało no i zauważyłam że zawsze te same osoby:baffled: zero świeżej krwi:-):-):-):-):-):-)
Patrze sobie jednym okiem na gale VIVA najpiękniejsi no ale nuuuuudy.Jula już śpi, M ogląda gale .............................no i co tyle.
BODZINKA-no niezłe te kapcie oby Lolowi takie długie stopy nie urosły no ale pewnie po tatusiu będzie je miał:tak::-):-):-):-):-):-) a wogóle to ja cie podziwiam kiedy ty masz tyle czasu na takie fajne bajery ze zdjęciami bo ja to wiecznie coś innego mam do roboty-kurde chyba zastrajkuje:tak::angry::angry::angry:

JESZCZE RAZ PIęKNYCH SNóW NO I NOCNYCH SZALEńSTW Z WASZYMI POłóWKAMI:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dobry:-D Moje aniołki już śpią i chwała im za to:-):-):-) Madzia zasnęła dziś z krzykiem na ustach, nie wiem czemu ale miała tak paskudne popołudnie, że już wymiękłam:baffled:
Bodzinko ja to pediatrię niedługo w małym paluszku miec będę, czas zacząc specjalizacje robic:-D:-D:-D A tak szczerze to przydaje się małe doświadczenie, bo nie muszę z każdym katarem leciec, wiem co mogę im podac:-pLolo ma bossssską minkę- taki mały rozrabiaczek:cool2:
Iiwka bardzo ci współczuję takiego toku rozumowania. My nigdy nie mieszkaliśmy z kimś, ale jakbym mojemu powiedziała, że nasze sprzedajemy i się przenosimy do jego mamusi to już by się zaczynał pakowac (nie musiałby nic robic, bo mamcia by za niego robiła:no:)
Dobra dziewuszki ja pomykam do łóżia bo mi cosik dziś słabo:baffled: Chyba coś od dzieciów załapałam, albo mnie jakieś przesilenie wiosenne dopadło:dry: Dobrej nocki wszystkiem:-D
Ciekawe jak się Pycha czuje:confused: dawno nie widziałam jej:happy2:

Dzięki dziewczynki,Lolo dziękuje.
Sikoreczka to z czago specjalizacja???
Mamajuli najwięcej czasu zabiera opanowanie programu, potem to leci a ostatnio ja leniwa jestem i gotowymi ramkami lecę..
Pycha kochana odezwij się:tak::tak:
Dobranoc dziewczynki i maluszki.

Jula na stojaka przy stole

A to dlatych co śniegu nie mają- niech choc oczy pocieszą:tak::-D:-D:-D:-D:-D
A ja nie widzę żadnego ze zdjęć.:-(

my jurto z Julem do lekarza,bo wyniki koszmarne,albo za mało jednego albo za dużo czego innego
Biedny Julasek,dużo zdrówka dla niego.

Bodzinka Karolek jak zwykle przeuroczy.:tak:

Sikoreczka biedaczko połóż się, bo Ci się należy.:tak:Zdrówka dla Was wszystkich!

Witam,u nas paskudnie,wieje i pada deszcz:wściekła/y:.Widzicie może suwaczki,bo ja nie.Jakaś awaria była czy co?:baffled:
Poleciałam o 6:20 do sklepu,bo dziś Rodzina Pytalskich w Dzienniku jest.I wyobraźcie sobie koffane,że rzucili na sklep tylko 1 egzemplarz.Dobrze,że sklepowa znajoma to kazałam odłożyć dla siebie:tak:bo jeszcze nie wprowadzone do komputera i dopiero ok.8-ej będzie komputerowiec,wprowadzi ją na stan i kupię.Byłam w kiosku to była tylko 1 szt.a facetka ma 3 teczki osób,które biorą codziennie i ma problem,bo nie wie komu dać.
Ale zacina deszczem:szok:

reklama
Do góry