reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewojki
Moja Emi jeszcze troszkę chora ale już nie wytrzymałam i poszłysmy na 10 minutowy spacer ;D
Trusia a o co ci chodzi o suwaczek czy zdjecie?

reklama

alohaaaaa.....wrocilismy ze spacerku oboje nieziemsko spoceni...25 stopni bylo a my jak na sybir....ehhh....ale dziecie szczesliwe i mamusia tez ;)

Racja niezła dzisjaj pogoda :)
nareszcie ciepło :) :) :) :) :)

Ale z przerażeniem zobaczyłam jak niektóre mamy mimo ciepła zawijają w koce swoje maluchy , w niektórych wózkach nie widać dzieci ::)
Coś niesamowitego ..same rozebrane a dziecko w kombinezonie zimowym,grubej czapie i wielkim kocu,zawiniente jak naleśnik :-[ biedactwa
Nie wiem może przesadzam Noe dzisjaj był rozgogolony i mił ciepłe rączki i ciałko nawet się zastanawiałam czy mu nie za ciepło

No i jak doradzicie coś na obiadek ?
bo zupełnie nie wiem co mam zrobić ... już konczą mi się pomysły :mad:
A chciała bym coś nowego wiosennego

pomysłów na obiadek nie mam. po prostu nie chce mi sie myslec ;D

też bym chciała zeby maciowi wyszły już ząbki bo slini sie niemiłosiernie ale chyba jeszcze poczekam :D

DZISIAJ FAJNA POGODA TEZ BYLISMY NA DŁUGIM SPACERKU A POTEM MACIO JESZCZE SPAŁ W WÓZECZKU NA DWORZE

cos mi klawiatura strajkuje raz pisze duzymi raz małymi ??? no trudno wazne ze pisze ;D

Mija dokaldnie.....na mnie z kolei patrza sie jak na wyrodna matke...dziecko prawie gole, z golymi nogami bo jak zwykle skarpety zgubil.....ciekawe jak te mamuski beda dzieci latem ubierac...w kozuch???

shady u nas tez sliczna pogoda ale hubert chory ma zmiany w oskrzelach i zastrzyki 2x dziennie wiec nie moglam, ale jutro ide na kontrol i mam nadzieje ze nie kaze nam wiecej kisic sie w domu!!!!!!!!!

E tam mi to nie dosyć że nie chce się wymyślać to i gotować też :p
Najchętniej bym wsiadła na rower i pośmigała nad wisła...ale jeszcze dużo czasu minie jak będziemy z Noe śmigać rowerem..
Potem kupie przyczepke i na wyprawy ;D

Ide zrobić warzywka z pestkami i makaronem....ale nuda znowu ::)

Wpadne po jodze ...wyśle Przemka na piwko z kumplem, Noe zaśnie i poklikam ;D

AHHHH cóż za pogoda wyskocze na jeszcze jeden spacer z Nonkiem, jak już chłopak ma spać to niech przynajmniej na świeżym powietrzu :)

shady dokładnie :D
mordziulka kurcze ile sie ten Hubcio nacierpi, co za cholera sie znowu przyczepiła :-[

reklama

Mordziulka biedactwo ten Twoj Hubcio.....a niech to....znowu biedaczek chory....ja nie wiem co sie dizeje ze te dzieci tak choruja

Do góry