reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

asiulinka ten wózek jest wygodny i ma duże kółka, ale wcale nie jest lekki no i jest spory, więc jeśli chciałabyś go używać w mieście do autobusów to nie polecam

reklama
Dzień dobry!
Czuję się fatalnie :-(bolą mnie mięśnie, łamie mnie w kościach.... oby to jakaś grypa nie była.

Ewcia zapowiada Ci się nie fajne dwa tyg. Opieka nad 18- letnią panną, to wyższa szkoła jazdy :eek:

inna fajnie, że z mężem już ok.

Matra straszne to co wkleiłaś o tym dzieciątku. Ja zawsze mówię, że pies, to tylko pies i nigdy nie można mu zaufać w 100% :no:

asiulinka ja miałam spacerowy wózek Baby Dreams, ale Travel nie Sprint. Tylko, że to starsza wersja tego typu wózka (od jakiegoś czasu robią z innego materiału, inne budki) ja z tego mojego jestem bardzo zadowolona. Przeżył trochę ten wózek i nadal trzyma się całkiem dobrze :tak:Ale kiedyś była dyskusja na temat wózków i dziewczyny stwierdziły, że on jest beznadziejny ;-):tak::-D najwyraźniej mnie się trafiła jakaś lepsza wersja, albo ja mam małe wymagania co do wózków ;-)

anaconda dobrze, że mała ma się lepiej

No i nie wiem co miałam jeszcze napisać :zawstydzona/y:

Wszystkim choraskom życzę zdrówka!

Ewcia to powodzenia z ta 18 :Eek:
Cloe przesyla pozdrowienia sa juz w domku:-)
Wszystkim zyczymy zdrowka
Narazie zmykam ale bede tu krazyc:-D

hej
miałam nie zaglądać ale jednak jestem
bardzo mi przykro ale nie mam czasu na bb:-(

Dawidek pochłania cały mój wolny czas, kupiłam nawet niedawno nosidełko dla niego żeby mieć ręce wolne i cokolwiek w domu zrobić, nawet teraz Dawidek siedzi na moich kolanach i dziwi się jak piszę :tak::-D

jak by co to jeszcze dzisiaj tu zajrzę
pozdrawiam

Cloe przesyla pozdrowienia sa juz w domku:-)
Pozdrow ja tez.:-) a jak sie czuje i jak zareagowala Julka?

dzieki dziewczynki za opinie dotyczace wozka.:-)
anaconda chce wozka dla Grzesia. Na razie mam wielofunkcyjny Polaka i sam wozek (bez obciazenia Grzeskiem i zakupami) wazy jakies 18 kg.:confused2: A poza tym duzo miejsca zajmuje w bagazniku (zeby sie zmiescil trzeba sciagnac kolka). Wiec szukam w miare lekkiego, zwrotnego i wygodnego.:-)
sewa masz racje. Trzeba miec szczescie i trafic na wlasciwy egzemplarz.:tak: My naszego Polaka trzy razy naprawialismy (w ciagu 1,5 roku).

Julka chce ja zakochac:-)Troche strachu sie najadla bo mala byla owinieta pepowina ale skonczylo sie super i jest zdrowiusia.Czuja sie super i karmi piersia z czego jest zadowolona:yes:Porod miala szybki i wogole sa bardzo zadowoleni:yes:
Pozdrowienia takze od Ani bo ostatnio ma malo czasu na kompa

ja tez technik ekonomista i tez finanse i rachunkowosć ;)))

co do spacerówek to niestety nie moge pomóc bo jeszcze wozimy sie w gondoli...

asiulinka - ja baby designy też znam tylko z opowieści, niestety zawsze o negatywnym podtekście. Niska cena to ponoć ich jedyna zaleta.
Ale zastrzegam, nie mówię z doświadczenia, nigdy takiego wózka nie miałam, dane zbierałam na własne potrzeby i po negatywnych opiniach na temat tej marki zdecydowałam się na włoską Inglesinę.

asiulinka to jak chcesz lekki, zwrotny i wygodny to nie polecam sprinta, ale to już Twój wybór, ja już spadam i zajrzę wieczorkiem jak wrócę:-)

reklama
Ja nawet nie wiem jaki mam wozek, jest wielki wielki wielki i ciezki. Taki typ "nie lamiotsa i nie gniotsa". Sama nie wiem dlaczego wlasnie go wybralam, chyba kolor mi sie spodobal :-) czerwony:-). Ja nie jestem wymagajaca co do wozkow. A przypomnialam sobie co bylo dla mnie wazne oprocz koloru, mianowicie przekladana raczka.

Wrocilam ze sklepu, to jest niezla wyprawa. Najpierw Dawid ryczal w wozku a na koniec juz pod domem Jasminka sie zesiusiala ale tak na maksa kozaczki tez mokre. Zastanawiam sie co teraz z tymi butkami zrobic bo one futerko w srodku maja....:-:)-:)-(
Teraz wlacze Jasminie bajeczke na kompie,
pozdrawiam was wszystkie pa pa pa

Do góry