reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry. U mnie dziś typowo angielska pogoda :szok::baffled:.Już zjadłam i wypiłam kawkę . Dziś jestem sama w domku bo M ma służbę. Może posiedzę trochę dłużej na BB;-). W końcu będę miała okazję,bo normalnie to się czepia,ze po całym dniu jego nieobecności to z nim bym mogła posiedzieć, a nie przed kompem:baffled:

Anaconda i jak Maja?? Mam nadzieję,że miałyście spokojną nockę - dużo zdrówka dla was dziewczyny:tak:

Marta matko ten artykuł:szok: - normalnie mam gęsią skórkę to straszne.

Reniferku to co ty teraz będziesz jadła?? Może wzmacniaj się jakimiś witaminkami.

reklama
Dzien dobry.

U mnie ciag dalszy mglistego dnia...:eek:

Ewcia no to tato Cie urzadzil.:dry:

Renifer biedactwo, trzymaj sie. I trzymam kciuki za mleczko. :*

Wczoraj to był fałszywy alarm, Maja spokojnie przespała całą nockę i rano obudziła się jak nowo narodzona:tak::tak::tak: Do tego na śniadanie zjadła całą miseczkę płatków na mleku:tak::tak::tak: Tak więc chyba żadnego choróbska nie będzie:-):-):-)
Ewcia nie zazdroszczę opieki nad 18-latką, sama nie chciałabym być w Twojej skórze, wyrazy współczucia
Renifer_24 kiepsko że musisz wszystko ograniczać, trzymaj sie dzielnie:happy::happy::happy:

Cześć dziewczyny :-)
Mimo niezbyt fajnej pogody - dzisiaj mam dobry humor.
Anaconda, jak Majka?? Mam nadzieję, że już trochę lepiej.
Ewcia, 18-latka pod Twoją opieką...hmm...To faktycznie może być jakiś zgrzyt, bo pewnie pod nieobecność taty będzie chciała sobie na więcej pozwalać :sorry:
Marta, gratki zaliczeń egzaminów i powodzenia na jutrzejszym :tak:
Reniferku, współczuję takiej drastycznej diety...Tulę mocno i trzymaj się

Co do psów...My kupiliśmy bernardynkę, jak jeszcze nie wiedzieliśmy że jestem w ciąży.Do 6 miesiąca, może troszkę dłużej dawałam radę z nią wychodzić na spacery, ale później pies dostał wielką budę, kojec i zamieszkał na dworze.Chciałabym mieć ją w domu, ale po pierwsze to cielak nie pies :-D, po drugie u nas są same panele i płytki więc Fanta mogłaby zacząć uprawiać jazdę figurową ;-), a po trzecie, najważniejsze - bałabym się o Oliwkę. Sunia jest łagodna jak baranek, ale uwielbia się bawić - czyli np. zarzuca łapy na klatkę piersiową osoby której dopadnie.Albo zaczepia - tak śmiesznie bije łapą.A łapy to ona ma...spore :sorry:.Więc jak sobie pomyślę, że mogłaby chcieć się tak z Oliwką bawić to :no:.Poza tym zwierzę to zwierzę, w sytuacji zagrożenia będzie się bronić, a znając mądre pomysły Oliwki, na pewno byłoby ciąganie za kudły, szarpanie ogona i inne tego typu rewelacje, więc mogłoby się nieciekawie skończyć.Ale jak przyjdzie wiosna, to będziemy na wspólne spacery chodzić razem z Fantą.

A poza tym to wczoraj moje Kochanie zmiękło :-p.Efektem tego są super zakupy ciuchowe :tak::-).I dzisiaj od rana jestem obtulana i obcałowywana ;-).I (tfu tfu) mam nadzieję, że tak zostanie ;-)

Witam

Artykuł makabryczny, szok...

Fajnie ze chorobska ida sobie precz, oby jak najdalej i jak najdłuzej ich nie bylo.

Ewcia bedziesz miala ciezkie dwa tyg, współczuje...

Ide obiadek gotowac...

A poza tym to wczoraj moje Kochanie zmiękło :-p.Efektem tego są super zakupy ciuchowe :tak::-).I dzisiaj od rana jestem obtulana i obcałowywana ;-).I (tfu tfu) mam nadzieję, że tak zostanie ;-)
No to super! Oby tak dalej!:tak:

Anaconda to dobrze, ze Maja juz sie dobrze czuje. Miejmy nadzieje, ze tak juz pozostanie. A to byla tylko parodniowa przypadlosc!:tak:Milego spacerku!

A my chyba dzis nie wyjdziemy na spacer -nie chce mi sie, glowy tez nie chce mi sie myc.:baffled: Zreszta cos mnie gardlo boli.Wiec jak dzieciaczki nie wyjda jeden dzien, to nic im sie nie stanie. Otworze im okno.;-):-p

reklama
Dziewczyny mam prosbe, zamierzam kupic spacerowke. Zastanawialam sie nad Baby Design Sprint. Slyszalyscie jakies opinie na jej temat?:confused: Zalozylam nawet watek z pytaniem, ale nikt nie odpowiedzial.:-(
A moze polecicie mi jakis fajny, niedrogi wozeczek?:-)

Do góry