reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My po zakupkach,wydałam całe 10 zeta(bo dziś wszystko było po 1zł):tak:;-).Sprawy urzędowe załatwione,pranie się bełcze(8 kilo wchodzi do praleczki).
My mamy spacerówkę PRO-BABY i jestem baaaardzo zadowolona,jeździłam po wertepach na skróty do przedszkola z Olkiem,kółka przednie skrętne z możliwością blokowania,piankowe.Bez trudu wnosiłam Olka w wózku do autobusu(u nas niskopodłogowych jest 5 na całe miasto:-() i po schodach na I piętro.

reklama
Witam.Ja jade zaraz po odbior wynikow cukru....
Asiulinka to zalezy czy ma byc super lekki typu parasolka i chowac sie w samochiodzie dobrze i nie tylko czy niekoniecznie...graco jest niedrogi i ja mam w tym stylu i =bardzo sobie chwale,ze wzgledu na tacki gdzie mozna dziecku polozyc jedzonko czy zabawki no i dla rodzicow tez jest tacka....Ja woze w takiej swoje dziecko od 5 miesiaca.A wogole do ilu ma byc to wozek?Bo ja teraz siedze ciagle w neci i szukam fury dla mojej nowej dzidzi :)

Graco SPREE + ocieplacz + folia - kolory - PISKLAK (312404467) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

GRACO Quattro Tour Navy Diamond + folia (308847947) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Komfortowy wozek Graco Quattro Tour Deluxe (307785948) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

A ten jest typu graco i tanszy o wiele
CONECO NOWY wózek TRAPER pokrowiec WysyłkaGRATIS (308979964) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

No ale to sa spacerowki a nie parasolki.

Julka chce ja zakochac:-)Troche strachu sie najadla bo mala byla owinieta pepowina ale skonczylo sie super i jest zdrowiusia.Czuja sie super i karmi piersia z czego jest zadowolona:yes:Porod miala szybki i wogole sa bardzo zadowoleni:yes:
Pozdrowienia takze od Ani bo ostatnio ma malo czasu na kompa
Dzieki za wiesci.:-)

A moje "wymagania" wozkowe: -jedna niedzielona raczka, skretne kolka (nie za male), lekki, szerokie siedzisko (poki co Grzes sie zapowiada duzym dzieckiem, a w przyszlym roku musi sie zmiescic z kombinezonem;-)), do 400-500 zl.

Najlepiej zobaczyc na zywo w sklepie i wlozyc starsze dziecko do wozka przymierzyc i dopiero w razie co z Allegro zamowic jak jest taniej.

reklama
Julka chce ja zakochac:-)Troche strachu sie najadla bo mala byla owinieta pepowina ale skonczylo sie super i jest zdrowiusia.Czuja sie super i karmi piersia z czego jest zadowolona:yes:Porod miala szybki i wogole sa bardzo zadowoleni:yes:
Pozdrowienia takze od Ani bo ostatnio ma malo czasu na kompa

Cloe i Aniu my rowniez przesyłamy pozdrowienia i czekamy,aż się do nas odezwiecie:tak:

Bardzo się cieszę,że Cloe już jest z malutką w domku i że jest zdrowa:tak:

Ta ciaza jest bardziej meczaca niz pierwsza

Iwonka ja miałam na odwrót - pierwsza ciąża to było coś strasznego,a w drugiej to mogłam góry przenosić i ogólnie czułam się świetnie. Nie przejmuj sie kochana teraz to już końcóweczka już niedługo się rozdwoisz;-):tak::-)

Dobra ide zapiekanki robić, bo mi Natalka głowę suszy,że głodna:baffled:

Do góry