reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia,a w pećkolu nie uczą sprzątać:baffled:?Olek wie jak ja sprzątam(tak samo jak Ty:tak::-D) i nawet nie strzeli focha jak każę sprzątnąć zabawki,które porozwalał mały.
Aha,zaliczyłam marketing,zaliczenie było od 8 pkt a miałam 9:tak:;-).
no gratulacje..
no moze i ucza,,ale jakos w domu mały nie praktykuje tego,hihi

Niestety bułeczki nie zjadła tylko małego herbatniczka, ale zawsze to lepsze nic nic:-:)-:)-( Może po kąpieli nabierze apetytu, tak więc obejrzy bajkę i znowu spróbuję coś w nią wepchnąć:tak::tak:
no to juz cos,,daj jej dwa,,owoce moze lubi,,albo sockzi jakies,,,

Anaconda, jakis czas temu Igor mial tak samo wymiotowal a nie mial goraczki...gryba zoladkowa. Lekarz zalecal smecte + dieta + czas . Dzieci niestety nie wiedza co sie z nimi dzieje i strasznie je to stresuje:-(
Duzo zdrowka
no fakt,,ja tez to mialam..

Została mi tylko czwartkowa poprawka z agrotechniki:tak:.
no to juz zycze powodzonka,,bedzie dobrze...
a co ty masz z akierunek??

No wiecie co dzwonil do mnie j ojciec,no i wyjeżdża sobie do Bułgarii do ONZ czy cos takiego robic samoloty,tzn składac,,no i trzeba sie zając jego dziećmi..hmm.zgadnijcie kogo poprosil,,,:eek::baffled:
oczywiscie mnie i moja siore,,,ja pikole,,nie na reke mi to,ale nie ma z kim zostawic i to tylko na dwa tygodnie ma byc,,,,ja mam sie zajmowac 18 latką,,,hmm,,ma chłopaka i non stop u niego siedzi,,,kurcze ma do mnie wpasc ustalić zasady,,,bo ja po nocach gówniary nie bede szukała,,no i oczywiście,Bb zaniedbam,,bo ta cholera bedzie czytala albo cos,,,
ale ja jej nie dam samej w domu siedizec,,oj nienieee,,bo jescze leszcza swojego mi tu przyniesie,,,,a ja nie ufam mu,,,taki łosiek jeden,,,23letni--niexle co...:sorry::baffled:..
moj maz wyjeżdza 2 marca i ona ma do mnie przyjechac tego 2 juz na noc i na dwa tygodnie....

Ale bede miała problem na głowie,,,a moj stary to sie wkurzy,,ale dobrze,ze go nie bedzie,tzn bedzie w trasie,bo inaczej bym jej nie wzięła,,no bo jak,,nie mamy tyle spaniaa....ani wogole,,,,
kurcze jeszcze mu nie mowie,,a ojcu musze pomoc,bo co on am zrobic,niehc jedzie zarobic,bo on non stop w długach....

reklama
marta dobra jeste,s,,tyle etatow,,,,

a ja spadam juz sobie,,robie wyreko,,i zalegne,,
synek mnie wymeczyl zabawa,i ciaga cały czas jeszcze,a ja nie amm siły,,bidny nie am z kim sie bawic,,,,achh

Do góry