reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No właśnie zjadłam talerz krupniczku, bo byłam bardzo głodna:tak::tak::tak:
Jeszcze mnie brzuch trochę boli, ale myślę,że jak jeszcze dzisiaj zrobię sobie dietę to jutro powinno być już dobrze:tak::tak::tak:

Ja też bym chętnie się napiła, ale jeszcze dzisiaj sobie odpuszczę, musi wystarczyć mi jedna - poranna:tak::tak::tak:
Maja już się obudziła więc zmykam do dziecka, zajrzę później:-):-):-)

Reniferku - poczytaj troszkę w internecie, są fora, na których piszą mamy maluszków z tym problemem. Pewnie będzie im łatwiej udzielić Ci odpowiedzi na Twoje pytania.
Współczuję, naprawdę. :-(

sa fora, juz sie na jednym zarejestrowałam...

dzieki dziewczyny za wsparcie... generalnie to skrzydełka mi opadły niesamowicie... zapisuje codziennie co jem, zazwyczaj jest to chlep z wedliną wieprzową, na obiad schab oczywiscie mam bez jajka tylko w samej bułce tartej... paranoja ... nie wiem jak wytrzymam tak długo... od piatku znów mam 1,5 kg mniej.... za czynam sie zastanawiac czy nie lepiej by było dla bąbla gdyby mu lekarz odpowiedniego mleka modyfikowanego poszukał.... boje sie tylko o jego wypróznianie.... od kiedy mamy wszystko odstawic, take lacidobaby na jelitka - to zaczeły pojawiac sie schody z kupami....
ahhhhhhhh....:-:)-:)-(

wklejam jeszcze raz kilka fotek

Załączniki

• bbbbbbbb.JPG
    bbbbbbbb.JPG
    19,4 KB · Wyświetleń: 26
  • aaaaaa.JPG
    aaaaaa.JPG
    21,7 KB · Wyświetleń: 28
  • cccc.JPG
    cccc.JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 22