reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bylam na spacerku i w sklepie. Dawid ma tu jakis bunt i nie chce jezdzic wozkiem a o spaniu w wozku to wogle nie chce slyszec:-(.
Przyszlam do domu i chcialam zaczac robic obiad ale mam maly problem mielone mam zamrozone, udka na zupke tez mam zamrozone na kamien, hmmm ciekawe czy zdarze z obiadem. Troche zla jestem buuu zero pomyslunku u mnie. Zamiast rano to wszystko wyjac z zamrazalnika zaraz jak wstalam grrrr, grrrr ale jestem zla na siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

iwonka - fajne zdjecia, Vanesska jest bardzo ladna dziewczynka.
reniferku - glowa do gory, ja tez pije zbozowa kawusie
anaconda - gdzie ty jestes? ja tu chcialam z toba troszke poisac....:-D:-D:-D

A u mnie pogoda znowu zrobila sie sliczna:-)

Uffffffffffffff,na 3 ale pozaliczane:tak:.Z przechjwalnictwa zaliczyly tylko 3 osoby na 25,w tym JA;-).Jeszcze w czrartek agrotechnika,ale myślę że sie uda.Ola odebrałam z przedszkola i będziemy spawdzać jego wiedzę,bo kupiłam PRZEDSZKOLAKA i tam była płytka.Mały u Mirka siostry,więc mam troche luzu.Z wrażenia rozbolała mnie głowa.
Vici,przepisik jest od soboty w KSIĄŻCE KUCHARSKEJ.
Do wieczorka

Marta no to wilkie brawa :-):tak:
Katrinm - udalo sie rozmrozic wszystko, zupa juz zrobiona. Ciekawe czy bedzie smakowala moim diablom. Zrobilam rozol i wrzucilam do niego malutkie klopsiki, hmmm no nic zobaczymy.

Musze leciec Jasmina mnie wola

Witam :-D:-D
My byliśmy dziś na 2,5 godzinnym spacerku:tak: było trochę chłodno ale pchając wózek szybko się zrobiło ciepło :-p
Oj kobitki ciężko mi jest Was nadrobić nie mam nawet czasu przeczytać Waszych ostatnich postów :-:)-:)-(Mam nadzieję że mi wybaczycie :-:)-:)-(

Zacznę od końca :confused2:
wklejam jeszcze raz kilka fotek
Fajne zdjęcia :-D śliczną :-D
Uffffffffffffff,na 3 ale pozaliczane:tak:.Z przechjwalnictwa zaliczyly tylko 3 osoby na 25,w tym JA;-).Jeszcze w czrartek agrotechnika,ale myślę że sie uda.Ola odebrałam z przedszkola i będziemy spawdzać jego wiedzę,bo kupiłam PRZEDSZKOLAKA i tam była płytka.Mały u Mirka siostry,więc mam troche luzu.Z wrażenia rozbolała mnie głowa.
Vici,przepisik jest od soboty w KSIĄŻCE KUCHARSKEJ.
Do wieczorka

Marta 1981 gratuluję zdanych egzaminów :-D

reklama
Do góry