reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry dziewczeta.:-)
Ja wlasnie sniadam,Macio oglada myszke Miki, a Grzes no podlodze rozrabia.

Inna co sie stalo?:confused: Nie denerwuj sie.

Iwonka powodzenia.

Jasmina oby jak najmniejtakich duzych nocnych samolotow. Dobrze, ze dzieci sie nie pobudzily.

Anaconda oby zoladek sie uspokoil i dal Ci juz spokoj.:tak:

reklama
Poprawiam sobie humor :-). I wklejam Wam kilka złotych myśli o facetach ;-)

1. ...Mikołaju.Proszę o śnieg i rozum dla facetów...

2. Dlaczego Bóg najpierw stworzył faceta?? Bo musiał zacząć od zera

3. Facet jest jak butelka piwa - od szyi w górę PUSTO!

4. Facet jest jak autobus. Zawsze będzie następny

5. Facet jest jak śrubokręt. Potrzebujesz, ale nie wiesz do czego :D

6. Facet jest jak Q - zero z ogonkiem

7. Szukasz idealnego faceta?? Ja szukam wody w proszku. Poszukamy razem??

8. Facet jest jak plemnik. Tylko jeden na milion może stać się człowiekiem.

9. Facet jest jak papier toaletowy. Klei się do każdej d*py.

10. Kiedy facet jest wart 2 złote?? Kiedy pcha wózek w supermarkecie.

11. Facet to świnia, tylko rasowa, bo ma ogonek z przodu ;)

12. Faceci są jak gwoździe - stuknięci.

13. U faceta piękno cię nie rozbawi, ale intelekt stanowczo TAK :)

Dzień dobry!

inna tulam mocno. Wszyscy czasami mają gorsze dni... może to właśnie taki dzień..... Trzymaj się.

Leika następnym razem pewnie już nie przyjdzie :tak: tego Ci życzę :tak:

Iwonka czekamy na wieści po wizycie u gina.

Jasmina dobrze, że dzieci się nie pobudziły. A mgła..... no cóż typowo angielska pogoda ;-):tak::-D

Bodzinka Ty ranny ptaszku ;-)

anaconda może mięty się napij, dobrze na żołądek robi :tak:

katrinm to kiedy się przeprowadzacie?

Do mnie dziś przychodzi koleżanka z roczną córką, ciekawe jak Jędrek zareaguje na taką małą dziewczynkę na swoim terytorium czyt. Grzebiącą w jego zabawkach ;-):tak::-D

inna_22 teksty o facetach super, jak mój wróci z pracy to muszę mu poczytać, ale nie martw się i głowa do góry, będzie lepiej:tak::tak:
My zmykamy na spacer i na zakupy, odezwę się później:-):-)

hey

ja juz po imprezie.... mój dom znów wygląda jak po tornado...

ogólnie to mamy atopowe zapalenie skóry, jestem strasznie podłamana....narazie stosuje diete eliminacyjną, moge jesc wieporzwine, chleb i warzywa.... jak to nie pomoze to odstawiamy nawet warzywa.... boje sie ze mały jest uczulony na roztocza, bo w nocy strasznie sie dławi i kaszle, nos non stop zapchany- mimo iz mamy idealną temperature i wilgotnosc... rano z kolei jak troche pochodzimy po domu to zadnego kataru nie mamy.... nie wiem co mam z tym zrobic...

Juz jestem !!!!!!!!! Moj gin zrobil mi po raz kol;ejny usg na moje zyczenie zeby potwierdzic po raz kolejny plec no i jest tak jak mowil dziewczynka zreszta jest juz na to naoczny widoczny dowod:tak::-D:-D:-D:-DA za usg nic nie placilam.A tak po zatym to wyniki glukozy sa nie dobre i jutro koniecznie mam isc na powtorke 75g naczczo i pobranie po dwoch godzinach.:eek: jesli wynik wujdzie powyzej 120 to mam odrazu do niego przyjsc,jesli bedzie ok to za miesiac.:tak: Pokazalam mojemu mezowi teraz te zdjkecie zeby nie mial juz zludzen na synka:-p
196184.jpg

hihi, Iwonko, piękne zdjecie!!!

zazdroszcze córy! mam nadizeje ze drugie moje dziecko to tez bedzie dziewczynka!!!

GRATULACJKE Iwonko:-):-)
Reniferku no to niefajknie z tym AZS:-:)-:)-(
A ja ostatnio coraz częściej myśle,że a chyba nie chce drugiego dziecka...Ja jkestem za nerwowa na bycie matką:-:)-:)-(

iwonko - dziewczynka bez dwoch zdan:-) gratuluje,
Inna - chyba kazda para ma takie "zjazdy" czyli gorsze dni. Nie denerwuj sie. Po takich dniach zawsze jest lepiej :tak:. Ja to zawsze sie boje ze w emocjach w zlosci skrzywdze slowami, powiem cos co bardzo zaboli. Nikt nie lubi klotni ale czasem trzeba....
Sewa - mam szczescie bo jasminka raczej bez problemu dzielila sie zabawkami. Milej wizyty kolezanki, nagadajcie sie :-)
Refinerek - moj Dawcio tez jest alergikiem, tylko nie wiadomo jeszcze na co:-(, mam jakies podejrzenia ale to tylko podejrzenia....:-(zycze powodzenia i zdrowka

Jasmina biega po domu w sukience ksiezniczki, ma korone, korale, pierscien... Tatus biega i kupuje swojej ksiezniczce:-)

reklama
Do góry