reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moi chlopcy po spacerku posneli.Maciek zasnal jak usypialam Grzesia. Ale sie zdziwilam -wchodze do jego pokoju i widze,ze on lezy na lozku i spi...:unsure::laugh2:
Ale Grzes juz wstal.:confused2: Zdazylam jedynie wypic kawke i zjesc kawalek ciasta.:sorry:

Iwonka Vanesska sliczna. (teraz wyswietlily mi sie wszystkie zdjecia).:-)

Marta gratuluje.:-)

musze juz spadac, bo Grzesko marudzi.:eek:

reklama
GRATULACJKE Iwonko:-):-)
Reniferku no to niefajknie z tym AZS:-:)-:)-(
A ja ostatnio coraz częściej myśle,że a chyba nie chce drugiego dziecka...Ja jkestem za nerwowa na bycie matką:-:)-:)-(

Bodzinka ja dla spokojności piję sobie Melisę bo nerwowo już wysiadam :-( i choć mam mniejsze doświadczenie od Ciebie to również świadomie na pewno nie zdecyduję się na drugie dziecko :confused2:

Moje nerwy też są na granicy wytrzymałości i czasem wybucham, ale widocznie już taki mój temperament:-):-):-) (przynajmniej tak sobie tłumaczę);-);-)

Witam popołudniowo. Ja dopiero do domu wróciłam i jestem padnięta. Zaraz z Natalką lekcje muszę zrobić,bo jutro do szkoły buuuu czemu te ferie tak krótko trwały...

wklejam jeszcze raz kilka fotek

Śliczna dziewczynka to po mamusi:tak:. Teraz wszystkie zdjęcia widzę. Do tego to z nocniczkiem na głowie to myślałam,że Vanesska jest w jakimś kapeluszu dopiero jak się przyjrzałam to dojrzałam,ze to nocnik... ;-):-D:-D:laugh2::laugh2:

Uffffffffffffff,na 3 ale pozaliczane:tak:.Z przechjwalnictwa zaliczyly tylko 3 osoby na 25,w tym JA;-).Jeszcze w czrartek agrotechnika,ale myślę że sie uda..
Do wieczorka

Wielkie gratulacje:tak:

Moje nerwy też są na granicy wytrzymałości i czasem wybucham, ale widocznie już taki mój temperament:-):-):-) (przynajmniej tak sobie tłumaczę);-);-)

to tak jak ja;-)
Uciekam bo mam gości właśnie przyszła sąsiadka to pa

A mój M wrócił z pracy i nareszcie zajął się mała, tak więc ja wykorzystam ten czas na bb:-):-):-)

Mój też M już wrócił z pracy i też się zajmuję dzidzią choć stwierdził że jest zmęczony, ale go przekonałam :happy:
A jak tam Twoje poszukiwanie mieszkania ? Też bym chciała się wyprowadzić od teściów ale niestety na razie brak kasy :-( Teściom płacimy 300zł plus jedzenie :baffled:

Ja tez ostatnio mialam z Jasmina ciezkie dni, teraz jest lepiej ale nie pieknie:-(. Jasminka tez miala byc jedynaczka bo zapieralam sie rekoma i nogami ze drugiego dzidziusia nie bede miala. Moje zdanie jest takie ze jestysmy ludzmi i czasami nerwy nam puszczaja i mamy wszystkiego dosyc. Wiec glowa do gory! :-).
Lo matko jaka ja optymistka sie zrobilam jak zdazylam z tym obiadem:-D:-D

aluśka :) widać,że nie masz czasu nas czytać, bo tak to byś już wiedziała że znaleźliśmy mieszkanko za 600zł plus opłaty licznikowe:-):-):-) - jak na Lublin to cena dobra. Pod koniec lutego się przeprowadzamy, a teściom to my nic nie płacimy (bo nie chcieli) tylko żyjemy na własnym garnuszku, bo mamy tu swoją kuchnię. ale i tak lepiej będzie jak się wyprowadzimy i będziemy tylko sami:-):-):-) Już się nie mogę doczekać:tak::tak::tak:

hej wam,,

Iwonka hehe ale dowod,,,bardzow idoczny,,super,,dziewcyznka ,a imie jkaie mieliscie,bo nie pamietam???

Ja zakupilam dzisiaj sterte dla Matka do peckola i sobie zakupy do domeku....stówka poszłaaa w las....

A wogole to gardełko mis iada,,,ale co tam,,jakos ciągne...

W pracy jedna taka mniee:angry::crazy::crazy:ale kij jej w uszy,,powiedzieli mi,ze ona taka jest durna...wiec leje na nia cieplym moczem(sorry za wyrażenie,hihi)///

Znowu ojciec pijany 18 latek zakatowął dziecko,,no szokkk:no::no:

Marta gratuluje zdania egxam....superr

A wiecie co u nas kurcze fajnys jklep jest,,taki chinski i zapomnialam tam dzisiaj skoczyc,,ciuchy dla dzieic takie tanie i fajnie,,oczywiscie najwiecej cudenek dla dziewczynek....zaraz wam poakze jakie,bo na allegro widizalam,,
NOWA SLICZNA SPODNICZKA JEANS 98/104 (311209970) - Aukcje internetowe Allegro
normlanie u mnie 12 zl taka

kurcze fajne takie sklepy,,

moja szwagierka kupiła różowe dresy,koszule,spodnie,spódniczke i wydała 100zl niecąłe,,,szkoda,ze dla chlopow tak mało tegooo

reklama
he he:-D Pisalas moze o mnie?;-):-D Ja tez nieraz krzykne na dzieci, az mi potem glupio i przepraszam ich. No ale coz taka nerwowa matke dal im los. Poki co nikt sie nie skarzy.;-):-p

hej wam,,
Znowu ojciec pijany 18 latek zakatowął dziecko,,no szokkk:no::no:
a co sie stalo, bo nic nie wiem?:confused:

a oto wiadosc od Macia: :frown::growl::growl::eek::yes::oo2::cool2::confused::-p;-):crazy::eek::baffled::szok::-D:-)

Do góry