reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

NO hej wieczorem,,
Moj synio jeszcze nie spi,ja juz poćwiczyłam,,wykapnaa,nasmarowana,hihi,,cąły rytuał odwaliłam...teraz na BB zagl ądam,,a tu pusteki,,,

reklama
Wiecie co byliśmy dzisiaj znowu oglądać mieszkanie (ogłosiłam sie w anonsach że szukamy mieszkania i babka wczoraj na wieczór zadzwoniła) i chociaż to mały metraż to cena jest przystępna i dogadaliśmy się.:tak::tak::tak: Jeszcze ma wywieźć z tego mieszkania graty, które tam są i pod koniec lutego możemy się wprowadzać, trzymajcie kciuki żeby sie wreszcie udało. Jak już da nam klucze to chyba upiję się ze szczęścia:tak::tak::tak:

Wiecie co byliśmy dzisiaj znowu oglądać mieszkanie (ogłosiłam sie w anonsach że szukamy mieszkania i babka wczoraj na wieczór zadzwoniła) i chociaż to mały metraż to cena jest przystępna i dogadaliśmy się.:tak::tak::tak: Jeszcze ma wywieźć z tego mieszkania graty, które tam są i pod koniec lutego możemy się wprowadzać, trzymajcie kciuki żeby sie wreszcie udało. Jak już da nam klucze to chyba upiję się ze szczęścia:tak::tak::tak:
No to super!:-) Bede nadal trzymac kciuki. Oby nie za dlugo, bo mi palcce zdretwieja.;-):-D

A ja juz zmykam. Dobranoc.:-)

no super,świetna wiadomośc...

a ja mowie dobranoc wammm

Witanko wieczorne!
Umeblowany mam już pokoik! Jutro tylko lampę zawiesic i firanki i gotowe:-) Ah jak się cieszę:-D:-D Jutro sobie spokojnie pokończę, a w sobotę i niedzielę imprezujemy:sorry: W sobotę idziemy do mojej kuzynki na urodzinki jej i jej synka, a w niedzielę do mojego taty;-) Cieszę się bo przynajmiej troszkę się rozerwie, ale cichosza, bo jak się młode dowiedzą to wiecie... (jak to jest, że jak się ma dzieci to nic nie można zaplanowac, bo albo się rozchorują, albo z czymś innym wyskoczą:baffled:)
Cloe ja również życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania:tak:
Asiulinkamoje dzieci się strasznie kochają, ale czasami jak zaczną się kłócic to bym ich najchętniej w dwóch końcach mieszkania powiązała:eek: Oba zadziorne i żadne nie może ustąpic, ani się dogadac:dry:
Anaconda ja też już zaczynam kciukasy ściskac:tak: No a potem nas zaprosisz na wirtualną parapetówę:laugh2: no a tak serio to z całego serca życzę wam aby się udało:tak:
Bodzinko ślicznie:-) Fajne są te efekty:tak:
Zmykam do łózia bo rano trzeba wstac. Zero litości:baffled:

DZien dobry. Nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y::sorry:. Do tego mam doła, bo dostałam wczoraj wiadomość,że moja Natalka się rozchorowała - ma zapalenie oskrzeli, a mnie nie ma przy niej:-:)no:. Dzisiaj po nią jade. Miłego dnia wam życzę.

SUPER.Trzymamy kciuki trzymamy:-):-)
Dzien Dobry z rana:-)
Zaraaz musze mieszkano ogarnąc ale dziś mam malutko sprzątanka:-):-)
Ale mi sie fajnie spało...Lolo obudził sie tylko dwa razy..Tylko mój M nie chce pupy ruszyć i tylko by w domu siedział.
Sikoreczko zadroszcze Ci tez bym, gdzieś się wyrwała.

Witam zaraz trzeba na zakupki jakies leciec:-)
Anaconda trzymamy kciuki:yes:
Bodzinka fajniutko te foteczki przerobilas.
Zdroweczka wszystkim chorowitkom
papapapappapa

reklama
Dzień dobry:-)
Dzis słonecznie więc krótki spacer musi być:-)Ja nie sprzątam tylko się pakuję:tak:
Nocka u nas dziś troszke lepsza niż wczoraj.Ale nad ranem nie było ciekawie:-(

anaconda trzymam kciuki:tak::tak:Napewno się uda:tak:
bodzinka Ty to zdolna dziewczyna jesteś:tak:Zdjęcia są bomba:-)
sikoreczka to rzeczywiście się rozerwiesz:-)Fajnie że pokoik skończony:-)
iwona c28 oj to się narobiło na koniec ferii:-(Dużó zdrówka dla Natalki:-)

Do góry