reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam miłe panie! Nareszcie się tu dotstałam, bo od rana nie mogłam:no: Zaraz pomykac muszę, Madzia mi się już buntuje i sprzątanko czeka:sorry: Pochwalę się tylko że małej w nocy się wreszcie ten zębol przebił. Została nam tylko jedna trójeczka jeszcze:-)
Anaconda27 to pewno strachu się najadłyście obie:szok: Mocno tulę i buziaczki dla Majeczki:tak:
Bodzinka ci faceci niczego nie rozumieją:no: Ech trzy swiaty z nimi:wściekła/y: Przytulanki dla ciebie;-)

Dzień dobry:-)
Nasza noc była koszmarna i dzionek też się zaczął:-(Grześkowi chyba w końcu żęby będą wychodzić strasznie marudzi,płacze bez powodu i w nocy miał temperaturkę:-(Dostał Ibum i mu przeszło:tak:A dziś cos białego u góry zaczyna się przebijać to chyba lewa górna jedyneczka:-)Kurcze tylko dlaczego w tym momencie jak przeprowadzka tuż tuż:baffled:
sikoreczka cudnie dzieciaczki śpią:-)
anaconda to się obie strachu najadlyście:szok:
Bodzinka Karolek ekstra wyglada przed spaniem:-)I te super kapciochy:-)A mąż rzeczywiście przegiął:tak:No ale to facet...

A ja zmykam juz do mamy i na krki,,,
a potem do siebie do domeku,,cyzli do wieczorka kochane,,papa
Miłego dnia...

Ja dlatego nie wyjęłam jeszcze szczebelków z łóżeczka ponieważ mieszkamy na górze gdzie są bardzo strome schody (ktoś kto budował ten dom musiał nie mieć rozumu) i oczywiście jest bramka zawsze zamknięta jak mała biega, ale na noc jest otwierana i boję się że jak mój niedorobiony M zapomni rano ją zamknąć, a ja będę spała i mała się obudzi to resztę dopowiedzcie sobie same, bo mnie aż trzęsie na samą myśl. Dlatego tak sobie marzyłam że jak się wyprowadzimy to wtedy nie będzie już żadnych cholernych schodów i wyjmę te szczebelki:-:)-:)-(

M się pojawił wrażnie stęskniony za Małym, przywiózł na przeprsiny super kubki i miseczk..Hmmm Wie jak mnie obłaskawić:rofl2::rofl2:

reklama
Anaconda :szok:ale musialyscie sie obie przestraszyc.Moj kiedys wypadl ale na mnie ja mu czytalam a on sie wychylil i wpadl mi w rece(na szczescie).Powiem wam,ze moj siostrzeniec jak mial 2 latka to dali mu normalne duze lozko(oczywiscie z blokada co bzy nie wypadl)i ladnie w nim spal.Co prawda zanim sie oswoil ,ze trzeba spac to nieraz wybiegal nam co chwila do 1 w nocy:-D ale w koncu sie przyzwyczail.
Bodzinka dobrze,ze wiedzial iz przeskrobal:yes:

Do góry