reklama
anaconda27
styczniówka2006
Oj te nasze dzieci to tak wymyślają,że trudno za nimi nadążyć

dawna cloe
Mamy lutowe'08
Hej :-)
Witam po dłuuugie przerwie czasem staram się was podczytać ale niestey tak pędzicie ze cały czas mam wrażenie jakbym nie w temacie była.
Jak widać cały czas w dwupaku jestem choć wiemż e to już na dniach a jeśli do soboty nic sie nie wydarzy to w sobote jade do szpitala i pewnie tam mnie zatrzymają. jak jeszcze nie wiedziłam kiedy w końcu dzidzia bedzie chciała wyjść , wkurzało mnie to czekanie .Kiedy jednak juz mniej wiecej wiem zaczynam panikowac.
Idę was jeszcze podczytać ;-) Do usłyszenia
Witam po dłuuugie przerwie czasem staram się was podczytać ale niestey tak pędzicie ze cały czas mam wrażenie jakbym nie w temacie była.
Jak widać cały czas w dwupaku jestem choć wiemż e to już na dniach a jeśli do soboty nic sie nie wydarzy to w sobote jade do szpitala i pewnie tam mnie zatrzymają. jak jeszcze nie wiedziłam kiedy w końcu dzidzia bedzie chciała wyjść , wkurzało mnie to czekanie .Kiedy jednak juz mniej wiecej wiem zaczynam panikowac.

Hej :-)
Szybkiego i szczęśliwego rozwiązania kochana:-):-)
katrinm5
Fan(ka)
Widzę że dzieciaczki szaleją
Dobrze że Mai i Karolkowi nic sie nie stało

Cloe szczęśliwego rozwiązania życze:-)
Bodzinka a jak mąż sie czuje?
Ja małą przerwę sobie zrobiłam.Cienko widzę ta przeprowadzkę
Grześ marudzi ma stan podgoraczkowy i kupkę luzną robi:-
-(Jutro chyba do lekarza jednak pójdziemy

Cloe szczęśliwego rozwiązania życze:-)
Bodzinka a jak mąż sie czuje?
Ja małą przerwę sobie zrobiłam.Cienko widzę ta przeprowadzkę

Mówi,że lepiej niż ostatnio.Marudzie tylko,że mu ciepło film oglągda.
No a ja taka rozbita jestem...Czuje sie jakby mi czas uciekał między palcami, chciałabym małemu jakoś czas zorganizować choć on nie wygląda na znudzonego...Tylko ja jakoś tak..Chyba za długo juz nie ma słońca..Mały śpi...
No a ja taka rozbita jestem...Czuje sie jakby mi czas uciekał między palcami, chciałabym małemu jakoś czas zorganizować choć on nie wygląda na znudzonego...Tylko ja jakoś tak..Chyba za długo juz nie ma słońca..Mały śpi...
katrinm5
Fan(ka)
Ta pogoda jest taka..niedługo przyjdzie wiosna i słońca będzie więcej to można będzie ięcej na dworzu przebywać:-)Już nie mogę sie doczekać
To dobrze że Karolek sam potrafi znalezć sobie zajęcie a Ty masz wiecej czasu dla siebie
Mój też zasnął..ale jak długo tym razem będzie spał...

To dobrze że Karolek sam potrafi znalezć sobie zajęcie a Ty masz wiecej czasu dla siebie

Mój też zasnął..ale jak długo tym razem będzie spał...
E
Ewcia81
Gość
Witam,ja juz w domu,juz po korkach i u ammy bylam,,,
matko boska te nasze dzieciackzi,,maleńkie,,tylko oczyw koło głowy musza byc,,tak tak..
Cloe witaj i tutaj;-)
matko boska te nasze dzieciackzi,,maleńkie,,tylko oczyw koło głowy musza byc,,tak tak..
Cloe witaj i tutaj;-)

reklama
Witajcie.:-)
Ja dopiero teraz, bo rano nie dalam rady, a potem pojechalismy do mojej mamy.
Widac, ze kochajce sie rodzenstwo.:-)
Anaconda o rety! ale stresa mialas. Dobrze, ze wszystko (w miare) dobrze sie skonczylo. PRzytulam Was obie mocno. :-)
Cloe milo Cie "widziec".:-) Zycze szybkiego i bezbolesnego rozdwojenia.
Bodzinka Karolek tez super wygladal wieczorem. Maz nie popisal sie.
Ale w koncu to tylko facet.
A zdjecia fajne.
Ja dopiero teraz, bo rano nie dalam rady, a potem pojechalismy do mojej mamy.
Sama slodycz.O a tak śpią moje człowieki:

Anaconda o rety! ale stresa mialas. Dobrze, ze wszystko (w miare) dobrze sie skonczylo. PRzytulam Was obie mocno. :-)
Cloe milo Cie "widziec".:-) Zycze szybkiego i bezbolesnego rozdwojenia.

Bodzinka Karolek tez super wygladal wieczorem. Maz nie popisal sie.

Podziel się: