reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć,podczytałam Was.Moje nieobecność była spowodowana rozłączeniem kompika przez starego i wykręcenie czegoś w środku,że nie mogłam podłączyć:angry::no:.Egzaminy jak na razie mam 3 w plecy a dzisiaj jadę na 16-tą i może choć ten uda się zdać:tak:.W poniedziałek 2 poprawki i żeby osłodzić sobie Walentynki z agrotechniki.
Marta powodoznka na poprawkach,,buziaki,
a mezowi w tylek daj,za to ze ciebie od nas odizolowal,,,:tak:

reklama
Dzień doberek:-) Odprowadziłam rano synia do przedszkola i poprawiam sobie humorek;-) Kupiłam sobie bluzeczkę, na początek. Potem jak uśpiłam Madzię to położyłam sobie farbę na włosy (pierwszy raz sama, zobaczymy co mi wyjdzie:baffled:), a teraz maseczkę na bużkę:laugh2: Jak mężo wróci to mam plana kosmetyczkę nawiedzic i brwi do porządku doprowadzic:-p Ale mnie Madzia właśnie przed chwilką nastraszyła:eek: Ja w łazience, mała śpi w pokoju w wózku a tu mi się drzwi z pokoju otwierają:szok: Mała sama wylazła z wózka i przyszłą do mnie. Drzwi nie były na klamkę zamknięte to sobie otwarła, ale jak cwaniara z wózka wylazła:szok: Chyba wolę nie wiedziec:sorry: Zmykam maseczkę zmywac i obiada dawac :tak:

Właśnie była u mnie teściowa i zaczęła mówić z żalem że ona to inaczej sobie to wyobrażała, że myślała że będziemy z nią mieszkać i takie tam, więc ja jej zaczęłam ściemniać że do niej to nic nie mam, tylko,że chcę mieszkać w mieście bo tam więcej perspektyw i możliwości, trochę ją tym uspokoiłam i myślę że jeszcze kilka takich rozmów i się z tym pogodzi, i jak już się wyprowadzimy to nasze stosunki na pewno się polepszą bo będziemy się widywać raz na jakiś czas:-):-):-)

Anaconda nie martw się wszystko się ułoży:tak: A wasza wyprowadzka na pewno wyjdzie na dobre i wam i teściowej:-)
Bodzinka a ty nie zazdrośc tylko dawaj do mnie to zrobimy sobie spa:-D:-D:-D
No a włoski mi się nawet udały:
przyszła sukienusia dla Madzi:

Anaconda nie martw się wszystko się ułoży:tak: A wasza wyprowadzka na pewno wyjdzie na dobre i wam i teściowej:-)
Bodzinka a ty nie zazdrośc tylko dawaj do mnie to zrobimy sobie spa:-D:-D:-D
No a włoski mi się nawet udały:
przyszła sukienusia dla Madzi:
No to już lece do Ciebie:-)
BArdzo Ci ładnie w tym kolorku:tak:
Magdusia jak zawsze wygląda bossssko:-)
Co ta panienka w sobie ma;-);-)

reklama
Dziękuję za komplementa:zawstydzona/y:
Zmykam po Adika. Wiecie jak ja się cieszę: mój chłopczyk dwa tygodnie do przedszkola chodził:-D:-D:-D Może wreszcie skończy chorowac ciągle:confused2:

Do góry