reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-):-):-)
Z tych emocji to nie spałam do godz.2 w nocy, cały czas myślałam jak się urządzę, co gdzie postawię i takie babskie sprawy. Teściowa trochę oburzona że się wyprowadzamy, ale widocznie potrzebuje więcej czasu na pogodzenie sie z tym. Zresztą przecież głównie to z jej powodu się wynoszę,więc co ja się będę nią przejmować:tak::tak::tak:

reklama
Witam.
Bodzinka super fotki;0
Anaconda trzymam kciuki...ach biedna tesciowa:-p:-D
IwonaC zdrowka zycze Natalce:tak:
Leika halo???????????????

Anaconda a co Ty sie będziesz teściową przejmować:-):-)Samodzielne miszkanie to jest to:-):-)
Trzymam kciuki mocno, mocno:tak::tak:

Dzien dobry.
U mnie pochmurno i tak jakos nijako.:eek:
Na 17 Macius i Grzes zostali zaproszeni na impreze urodzinowa kolegi Maciusia do bajlandii. Wiecej planow na dzis nie mam (jeszcze). No przydaloby sie posprzatac i poprasowac.:baffled:

Sikoreczka gratulue wyremontowanego pokoiku.:-) No i udanego imprezowania w weekend.

DZien dobry. Nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y::sorry:. Do tego mam doła, bo dostałam wczoraj wiadomość,że moja Natalka się rozchorowała - ma zapalenie oskrzeli, a mnie nie ma przy niej:-:)no:. Dzisiaj po nią jade. Miłego dnia wam życzę.
Tak mi przykro. Duzo zdrowka dla Natalki.

Dzien dobry..
My wstalismy dzisiaj po 10, nawet moj synek tak dlugo spał,,hi,,ale zesmy sie wyspali,hehe
Juz dawno po sniadanku,kawce,,własnie zabieram się za sprzatanie,,,kurze,odkurzyc,itp,,pranie wstawione,takze luzik,,,

DZien dobry. Nie jestem w stanie was nadrobić:zawstydzona/y::sorry:. Do tego mam doła, bo dostałam wczoraj wiadomość,że moja Natalka się rozchorowała - ma zapalenie oskrzeli, a mnie nie ma przy niej:-:)no:. Dzisiaj po nią jade. Miłego dnia wam życzę.
oj bidulka,,no życzymy zdróweczka,oby było dobrze,,,powodoznka...

Witam:-):-):-)
Z tych emocji to nie spałam do godz.2 w nocy, cały czas myślałam jak się urządzę, co gdzie postawię i takie babskie sprawy. Teściowa trochę oburzona że się wyprowadzamy, ale widocznie potrzebuje więcej czasu na pogodzenie sie z tym. Zresztą przecież głównie to z jej powodu się wynoszę,więc co ja się będę nią przejmować:tak::tak::tak:
no fajna sprawa urzadzacmieszkanko,swoje własne,,,superrr

Cześć,podczytałam Was.Moje nieobecność była spowodowana rozłączeniem kompika przez starego i wykręcenie czegoś w środku,że nie mogłam podłączyć:angry::no:.Egzaminy jak na razie mam 3 w plecy a dzisiaj jadę na 16-tą i może choć ten uda się zdać:tak:.W poniedziałek 2 poprawki i żeby osłodzić sobie Walentynki z agrotechniki.

reklama
Do góry