reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Śpi słodziak..To dobrze bo ostatnie dwie godziny byłam rozdrażniona i rozkojarzona...

reklama
Zaglądam się przywitać. Nastukałyście trochę stronek kochaniutkie ;-):tak::-D Przeczytałam wszystko, ale nie za bardzo pamiętam co komu mam napisać, no to żeby nikogo nie pominąć...... daruję sobie dziś odpisywanie :zawstydzona/y:

Ja byłam dzis z siostrą na zakupach. Upolowalam parę fajnych ciuchów. Przeceny są wszedzie, grzechem byłoby nie kupić ;-)

Nie no muszę coś napisać.
anaconda tulę mocno i nie poddawajcie się tylko szukajcie dalej :tak:

bodzinka ciesze się, że u męża wszystko ok.

Ja już dziś zmykam bo padnięta jestem.

Dobranoc!

Dziewczyny z zamknietego dajcie znac co u Cloe? Urodzila juz? Jak sie czuje? Jestem ciekawa, wiec pytam. pozdrowcie ja.:-)

I ja juz zmykam. Spijcie dobrze. Dobranoc.:-)

Ja też szybko wpadłam dorej nocki życzyc!
Asiulinko to samo mi ostatnio po głowie chodziło. Zastanawiałam się czy Cloe już urodziła.
O a tak śpią moje człowieki:
00115613099.jpg

Cudnie śpia Twoje człowieki Sikoreczko:-)Ja mówie Dzien Doberek i zmykam do łózka nadal.
Zasiadłam tylko zgrac Małemu bajke ale no musiałam do Was zajrzeć:-)
A tak mój człowiek, znudzony całym dniem udaje się na spoczynek...
14063211628.jpg

Witam rano.
Anaconda szkoda z tym mieszkaniem i zycze szybkiego znalezienia tego czego szukacie.
Bodzinka gratki 2k posta,dobrze ze mezus zadzwonil w koncu i synus jest super.
Iwonka a moze mala specjalnie przytrzymuje jak nie ma pampka:confused:
Co do krzeselek to my mamt tez drewniane ale takie eBay Österreich: STOKKE Tripp Trapp / Trip Trap & Bügel & Sitzauflage (Artikel 180211495711 endet 10.02.08 20:45:00 MEZ)
potem rozklada sie tak,ze moze dorosly siedziec.Jedyne czego w nim nie mam to pasy i wysokiego oparcia,ktorego mi brakowalo.To krzeslo dostalam od siostry ale nowsze sa dostepne juz z wyzszym oparciem.W sumie pasy nie byly nam potrzebne ale jak posadzilismy tam kolezanki syna to :szok:co on wyprawial.Victor na szczescie siedzial i siedzi tam spokojnie

Ach Ci faceci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja sie wczoraj cały dzień martwiłam a ten dzwoni dzisiaj,że wyszedł juz lae jedzie najpierw do mamy bo myślał,że ja śpie:angry::angry::angry:
Niech w takim razie u mamy zamieszka z powrotem:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Do góry