reklama
katrinm5
Fan(ka)
Mój Grzesiaczek tez zasnął

sewa
mamuśka ;-)
Zaglądam się przywitać. Nastukałyście trochę stronek kochaniutkie ;-)
Przeczytałam wszystko, ale nie za bardzo pamiętam co komu mam napisać, no to żeby nikogo nie pominąć...... daruję sobie dziś odpisywanie 
Ja byłam dzis z siostrą na zakupach. Upolowalam parę fajnych ciuchów. Przeceny są wszedzie, grzechem byłoby nie kupić ;-)
Nie no muszę coś napisać.
anaconda tulę mocno i nie poddawajcie się tylko szukajcie dalej
bodzinka ciesze się, że u męża wszystko ok.
Ja już dziś zmykam bo padnięta jestem.
Dobranoc!

Ja byłam dzis z siostrą na zakupach. Upolowalam parę fajnych ciuchów. Przeceny są wszedzie, grzechem byłoby nie kupić ;-)
Nie no muszę coś napisać.
anaconda tulę mocno i nie poddawajcie się tylko szukajcie dalej

bodzinka ciesze się, że u męża wszystko ok.
Ja już dziś zmykam bo padnięta jestem.
Dobranoc!
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja też szybko wpadłam dorej nocki życzyc!
Asiulinko to samo mi ostatnio po głowie chodziło. Zastanawiałam się czy Cloe już urodziła.
O a tak śpią moje człowieki:
Asiulinko to samo mi ostatnio po głowie chodziło. Zastanawiałam się czy Cloe już urodziła.
O a tak śpią moje człowieki:

Cudnie śpia Twoje człowieki Sikoreczko:-)Ja mówie Dzien Doberek i zmykam do łózka nadal.
Zasiadłam tylko zgrac Małemu bajke ale no musiałam do Was zajrzeć:-)
A tak mój człowiek, znudzony całym dniem udaje się na spoczynek...
Zasiadłam tylko zgrac Małemu bajke ale no musiałam do Was zajrzeć:-)
A tak mój człowiek, znudzony całym dniem udaje się na spoczynek...

vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam rano.
Anaconda szkoda z tym mieszkaniem i zycze szybkiego znalezienia tego czego szukacie.
Bodzinka gratki 2k posta,dobrze ze mezus zadzwonil w koncu i synus jest super.
Iwonka a moze mala specjalnie przytrzymuje jak nie ma pampka
Co do krzeselek to my mamt tez drewniane ale takie eBay Österreich: STOKKE Tripp Trapp / Trip Trap & Bügel & Sitzauflage (Artikel 180211495711 endet 10.02.08 20:45:00 MEZ)
potem rozklada sie tak,ze moze dorosly siedziec.Jedyne czego w nim nie mam to pasy i wysokiego oparcia,ktorego mi brakowalo.To krzeslo dostalam od siostry ale nowsze sa dostepne juz z wyzszym oparciem.W sumie pasy nie byly nam potrzebne ale jak posadzilismy tam kolezanki syna to
co on wyprawial.Victor na szczescie siedzial i siedzi tam spokojnie
Anaconda szkoda z tym mieszkaniem i zycze szybkiego znalezienia tego czego szukacie.
Bodzinka gratki 2k posta,dobrze ze mezus zadzwonil w koncu i synus jest super.
Iwonka a moze mala specjalnie przytrzymuje jak nie ma pampka

Co do krzeselek to my mamt tez drewniane ale takie eBay Österreich: STOKKE Tripp Trapp / Trip Trap & Bügel & Sitzauflage (Artikel 180211495711 endet 10.02.08 20:45:00 MEZ)
potem rozklada sie tak,ze moze dorosly siedziec.Jedyne czego w nim nie mam to pasy i wysokiego oparcia,ktorego mi brakowalo.To krzeslo dostalam od siostry ale nowsze sa dostepne juz z wyzszym oparciem.W sumie pasy nie byly nam potrzebne ale jak posadzilismy tam kolezanki syna to

reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Nic dodac nic ujac.Ach Ci faceciAch Ci faceciJa sie wczoraj cały dzień martwiłam a ten dzwoni dzisiaj,że wyszedł juz lae jedzie najpierw do mamy bo myślał,że ja śpie
Niech w takim razie u mamy zamieszka z powrotem![]()

Podziel się: