reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciłam z Lublina nieszczęśliwa, mieszkanko nie okazało się takie wspaniałe jak to było napisane, idę wypić piwko:-:)-:)-(

współczuje z mieszkankem, zazdroszcze piwka..!!!

hejka dziewczynki,...

troche mnie nie było, bo byłam u rodziców na 5 dni z małym; chciałam by mi rączki odpoczeły ;) i jestem super zadowolona, juz nie moge sie doczekac kiedy za miesiac znów tam pojade ;)))
potem musiałam doprowadzic do porzadku mieszkanie w którym mąż urzedował podczas mojej nieobecnosci... a w sobote znowu goscie... ufff... ciągle cos...

KATRIN M5 udanej przeprowadzki!!!

mam do Was pytanko: czy macie wśród krzesełek do karmienia swoje faworyty??? bo powoli chce zastanowic sie nad kupnem a nie mam zielonego pojecia jakie....

reklama
No a z relacji nocnikowej to bilans zerooooooowy. Rano zdjelam pieluche i do 13:00 biegala w majtkach i bylo sucho....potem pojechalam do LIDLA po zakupki zachciankowe i zalozylam jej na droge pieluche,oczywiscie zrobila co miala zrobic w tym czasie.Wrocilismy pobiegala po kaluzach z parasolem i w kaloszach i jak wrocilismy czyli kolo 15:00 zzdjelam jej pampka i do tej pory nie zrobila nic..........zaraz idzie sie myc i spac wiec wiadomo zaloze jej pieluche....no i tak kolko sie zamyka................I co ja mam zrobic???? Na to wychodzi ze musialabym siedziec w domu z dzieckiem oprzez caly czas oduczania zeby przez caly dzien nie zakladac dziecku pieluchy.

Ja mam, drewniane głównie ze wględu na cene....No i na to,że się rozkłada potem na dwa mebelki..Ale wygodniejsze np.w czyszczeniu są plastikowe:tak::tak::tak:

reklama
Do góry