reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z rana, Maja jeszcze śpi więc ja szybciutko kawka i komputerek:-):-)
Bodzinka wszystko dobrze pójdzie i już jutro zobaczysz swojego M w drzwiach do domu:-):-)
Agatka_BB na ciemieniuchę najlepsza jest olejuszka, sama wypróbowałam na mojej Majce, przechodzi bardzo szybko:-):-)

Dzięki Dziewczynki:-):-)
Na Was zawsze można polegac...
Teraz sie pochwale moja mama- laseczką.

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj popołudniu jadę oglądać mieszkanie, oby było przytulne i oby nam wynajęli
I jeszcze mam do was pytanie, która z was ma gazowe ogrzewanie i ile płaci za nie na m-c?

Bodzinka-mama naprawdę laska!

Anakonda-ja Cię nie poratuję bo nie wiem.

Mam chwilkę wolnego bo moich dwóch facetów sen zmożył:-D:-D:-D
M jest po pracy.

Agatka_BB na ciemieniuchę najlepsza jest olejuszka, sama wypróbowałam na mojej Majce, przechodzi bardzo szybko:-):-)

Masz na myśli oliwke??? jakas nie kumata dzisja jestem.... ale jak tak to oliwka juz bardzo dlugo probowalam to zlikwidowac ale niestety zrobilo sie jeszcze gorzej, a to juz nie pierwszy raz, wiec trzeba zastosowac cos bardziej wyszukanego:dry:

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj popołudniu jadę oglądać mieszkanie, oby było przytulne i oby nam wynajęli
I jeszcze mam do was pytanie, która z was ma gazowe ogrzewanie i ile płaci za nie na m-c?

Ja mam ogrzewanie gazowe ale mieszkam w domu nie wiem czy cos ci to przyblizy..... dom ma jakies 160m" i za dwa miesiace placimy okolo 1000zl... mam nadzieje ze cos pomoglam.

Dzien dobry

Musialm dzisija z samego rana odwiezc M na egzamin do szkoly bo wczoraj mu tak auto pozastawiali ze nie wyjechal...:angry: i dzisiaj podjechalm zobaczyc czy juz mozna bedzie odjechac a tu:no::no::no::no: dalej pozastawiane :baffled: alez jestem zla ...pewnie sie skonczy na tym ze bede musiala spowrotem po niego jechac.

Moje dziecko dzisiaj mi tak bałagani ze ja wymiekam ...a w dodadtku nic mi sie niechce a maly nie ma wcale zamiaru mnie sluchac :baffled:

reklama
Agatka_BB olejuszka to olejek na ciemieniuchę, niżej daję Ci do niego linka. Moja Maja jak była mała to miała straszną ciemieniuchę i byłam z nią nawet u dermatologa i naprzepisywała jej jakiś paskudnych płynów, trochę tego postosowałam ale schodziło bardzo powoli, kupiłam więc tą olejuszkę i muszę przyznać że posmarowałam małej 2-4 razy i zniknęła

Skarb Matki OLEJUSZKA ciemieniucha (306293130) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry