reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda dzieki narazie wyprobuje ten szmapon bo juz go kupilam, ale jakby nie bylo efektu to wyprobuje olejuszke.

Co tak cicho:confused: co sie stalo ze wszystkimi???

reklama
Anaconda ja poprosze o link:tak::tak:My też mamy problem, z ciemieniuchą.
Idziemy po jedzonko.Wprawdzie u nas leje ale na moment trzeba wyjść.

Dzien dobry..
Agatko ja jestem??/
tylko raz tu a raz na necie kukam,,i NK,,

Ja mam kawke,pospałam dizisaj super,,synek sie bawi,ja na necie hihi,,przed 15 do lekarza na zwolnienie jade,,tzn po zwolnienie,,moz emi da,,bo jak nie to uuu,,bo dzisaj do pracy nie poszłam,hihi,,bo on powiedizał,ze jak nie chce synka oddawac do peckola no to dzisiaj mam po zwolnionko zajehcac,,no to nawet sie nie zastanawiałam i zosatje w domu,,a co mi tam???

Ewcia zycze wytrawalosci w cwieczeniach, a swoja droga niezle polaczenie pifffko bomba kaloryczna i cwiczonka na steperze:-D:-D:-D
??
nom dokąłdnie pije piffko i zbijam cal od razu,,dwa w jednym,
ale moj syn jak sie pcha na stepper,non stop mnie zgania i od razu sobie jeździ,podoba mis ie jak cholerka,,,hihi,,bedziemy sie w domku o niego bili,hihi;-)

Dzien Dobry

Oj cicho tu cicho...
M pojechał do szpitala, po południu operacja.
Wiecie co aj paskuda jestem..Boje sie odrobine ale ciesze się,że będe maiała dzień spokoju...Zrobie pyszny obiadek, po południu wypije Karmi...Zrobie cóś co M nielubi;-);-)Zaraz posprzątam, potem może wjdziemy, wpradzie kropi ale co tam...Wyspałam się, nie wisi nademną chłop, nic nie musze tylko moge więc jakoś tak mi lekko..
Choc w głębi duszy boje sie o M...To w końcu operacja...
bedzie dobrze koffana ,nie martw sie,,mąz dizleny da sobie rade,ważne abyś ty tez była dizelna,,buziaki..

Dzięki Dziewczynki:-):-)

Na Was zawsze można polegac...
Teraz sie pochwale moja mama- laseczką.​

nono co za sztuka,,ze hohohh..

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj popołudniu jadę oglądać mieszkanie, oby było przytulne i oby nam wynajęli
I jeszcze mam do was pytanie, która z was ma gazowe ogrzewanie i ile płaci za nie na m-c?
trzymam kciukaski koffana,powodozonka,,
ja nie mam gazowego,takze na ten temat nie pomoge

Dzien dobry

Musialm dzisija z samego rana odwiezc M na egzamin do szkoly bo wczoraj mu tak auto pozastawiali ze nie wyjechal...:angry: i dzisiaj podjechalm zobaczyc czy juz mozna bedzie odjechac a tu:no::no::no::no: dalej pozastawiane :baffled: alez jestem zla ...pewnie sie skonczy na tym ze bede musiala spowrotem po niego jechac.

Moje dziecko dzisiaj mi tak bałagani ze ja wymiekam ...a w dodadtku nic mi sie niechce a maly nie ma wcale zamiaru mnie sluchac :baffled:
trzeba było walic zderzakami raz w tył i w przod i przepchac te auta..hih
nie,ja to zawsze stoje i trabie tak dlugo az ktos sie zainteresuje,,NO I DWA RAZY POSKUTKOWALO,,..ludzie sa ciekawe kto trabi i podlaza do okien,hihi

Dzien dobry.
Ja dopiero przed chwila skonczylam sniadanko, bo wstalam po 9.:-)
Ale zaraz zmykam, bo Grzes zaczyna marudzic i trzeba sie nim zajac, np. uspic.;-)

Anaconda bede trzymac kciuki za Ciebie.:tak:

Bodzinka masz fajna mamusie.:-)

Dzień dobry:-)
U nas też pada dziś a wczoraj tak ładnie było:tak:
Grześ zasnął a ja przed kompikiem choc na chwilę:-D
anaconda trzymam kciuki żeby Wam sie udało:tak::-)
Bodzinka z mężem będzie dobrze:tak:A mama to rzeczywiście laseczka:tak::tak:
Ewcia to sobie odpoczniesz troszke:-)

Ewcia dobry sposob z tym trabieniem......... nastepnym razem sprobuje, choc mam nadzieje ze nie bedzie nastepnego razu:baffled:
Odpoczywaj kochana, nalezy ci sie

reklama
Bodzinka link do olejuszki podałam wcześniej, ale taniej Cię wyniesie jak kupisz w aptece, bo odchodzą koszty przesyłki
U nas też zaczęło padać, więc kiśniemy z Mają w domu, a zaraz położę ją spać to będzie więcej czasu na bb:tak::tak::tak: Dziś znowu odcięłam kawałek smoczka, ciekawe czy się zorientuje:szok::szok:

Do góry