Ewcia zycze wytrawalosci w cwieczeniach, a swoja droga niezle polaczenie pifffko bomba kaloryczna i cwiczonka na steperze
??
nom dokąłdnie pije piffko i zbijam cal od razu,,dwa w jednym,
ale moj syn jak sie pcha na stepper,non stop mnie zgania i od razu sobie jeździ,podoba mis ie jak cholerka,,,hihi,,bedziemy sie w domku o niego bili,hihi;-)
Dzien Dobry
Oj cicho tu cicho...
M pojechał do szpitala, po południu operacja.
Wiecie co aj paskuda jestem..Boje sie odrobine ale ciesze się,że będe maiała dzień spokoju...Zrobie pyszny obiadek, po południu wypije Karmi...Zrobie cóś co M nielubi;-);-)Zaraz posprzątam, potem może wjdziemy, wpradzie kropi ale co tam...Wyspałam się, nie wisi nademną chłop, nic nie musze tylko moge więc jakoś tak mi lekko..
Choc w głębi duszy boje sie o M...To w końcu operacja...
bedzie dobrze koffana ,nie martw sie,,mąz dizleny da sobie rade,ważne abyś ty tez była dizelna,,buziaki..
Dzięki Dziewczynki:-):-)
Na Was zawsze można polegac...
Teraz sie pochwale moja mama- laseczką.
nono co za sztuka,,ze hohohh..
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj popołudniu jadę oglądać mieszkanie, oby było przytulne i oby nam wynajęli
I jeszcze mam do was pytanie, która z was ma gazowe ogrzewanie i ile płaci za nie na m-c?
trzymam kciukaski koffana,powodozonka,,
ja nie mam gazowego,takze na ten temat nie pomoge
Dzien dobry
Musialm dzisija z samego rana odwiezc M na egzamin do szkoly bo wczoraj mu tak auto pozastawiali ze nie wyjechal...
i dzisiaj podjechalm zobaczyc czy juz mozna bedzie odjechac a tu
dalej pozastawiane
alez jestem zla ...pewnie sie skonczy na tym ze bede musiala spowrotem po niego jechac.
Moje dziecko dzisiaj mi tak bałagani ze ja wymiekam ...a w dodadtku nic mi sie niechce a maly nie ma wcale zamiaru mnie sluchac
trzeba było walic zderzakami raz w tył i w przod i przepchac te auta..hih
nie,ja to zawsze stoje i trabie tak dlugo az ktos sie zainteresuje,,NO I DWA RAZY POSKUTKOWALO,,..ludzie sa ciekawe kto trabi i podlaza do okien,hihi