reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Uff. Pozmywane, obiadek zjedzony i teraz po Adrianka leciec czas:-) Oczywiście tak ja podejrewałam Madzi leci z noska:dry: Dałam jej wapno i wit c i mam nadzieję że Adrianek zaraz nie załąpie:wściekła/y:Jezeli chodzi o mieszkanko to my własnościowe mamy i wychodzi nam do 500 razem z funduszem remontowym.
Inna zdróweczka kochana, oby się szybko zagoiło!
Zbieram się po Adusia bo muszę jeszcze do sklepu wejśc;-)

A ja znowu kartkuję anonse i szukam mieszkania dla nas, to jest moje największe marzenie, żeby wreszcie się stąd wynieść

Dzien dobry dziewczeta.:-)
My juz po obiadku.Grzes spi, a Macio sie bawi.

Vici witaj, jeszcze Cie pamietamy, ale kto wie jak bedzi dalej.:-D Zartuje. Wpadaj i dawaj znac co u Ciebie, kiedy tylko znajdziesz czas.

Bodzinka powodzenia i duzo zdrowka dla Twojego M.:tak:

Agatko wszystkiego najlepszego w dniu imienin, a Igorkowi skladam spoznione, acz szczere zyczenia urodzinowe -zeby rosl zdrowo i przynosil mnostwo szczescia rodzicom.:-)

Anaconda zycze powodzenia w poszukiwaniu mieszkania.
Nie wiem ile u nas kosztuje wynajecie mieszkania.:confused: My kupilismy 3,5 roku temu mieszkanie, a teraz dalibysmy 3 razy tyle!:shocked2: Strasznie te ceny wszystko podrozaly. placimy podobnie jak Sikoreczka kolo 500 (+media).

Inna duzo zdrowka.

Sikoreczka fajne nowe suwaczki.:-)

i juz nie wiem, czy jeszcze mialam cos pisac.Maciek chodzi w kolo i gada -chce ze mna leciec samolotem. :-D on jest pilotem... no to lece...:-D:-D

Witam popołudniowo. Piękny dziś dzień. Całe dopoludnie byliśmy na spacerku. Teraz dzieciaki obiad zjadły i się położyły spać, a ja kawusiam:tak:

Agatka: Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
Dla Igorka (trochę spóźnione, ale bardzo szczere) najlepsze życzenia urodzinowe. Przesyłamy buziaki dla małego solenizanta!

Matko całkiem mi to umknęło:zawstydzona/y::sorry2:.
Oczywiście przyłaczam się do pięknych życzeń AGATKO IGORKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!:-):tak:

Dziewczyny po ile teraz są u Was mieszkania do wynajecia? Pytam z ciekawości......

Iwona jak tam dziś samopoczucie?
W cenach kompletnie się nie orientuję bo nie potrzebuje wynajmować:baffled:

A czuję się trochę lepiej dziekuje:tak:. Rano jak wstałam to jeszcze migrena do wymiotów mnie doprowadziła,ale wzięłam tabletkę,zjadłam śniadanie i wypiłam kawę no i spacer po świeżym powietrzu - już mi lepiej i ból przeszedł:tak::-)
Spoko spoko, nie zapomne. A i tak bede tam domowa mama :-)

A gdzie ty kochana się wybierasz:confused:Chyba coś przeoczyłam:zawstydzona/y::sorry2:

Wiem jak to jest bo mój mąż to wojskowy:tak:
Mój też:tak:

Ja tylko tak na chwilkę...Miałam mały wypadek, wyglądam jak Gołota po walce :-(.Znacie jakiś dobry sposób na jak najszybsze pozbycie się opuchlizny i siniaków??Bo jeszcze ludzie pomyślą, że mnie mąż maltretuje :sorry2:.
To co ty sobie bidulko zrobiłaś:confused:.Nie znam niestety dobrych sposobów:no:

A ja znowu kartkuję anonse i szukam mieszkania dla nas, to jest moje największe marzenie, żeby wreszcie się stąd wynieść
Trzymam kciuki, żeby ci się to udało jak najszybciej:tak:

Kasza ugotowana,mięsko dochodzi,mały szaleje z bąkiem.Jutro egzamin z przechowalnictwa i poprawiam towarek,bo musiał kogoś ud..ić i padło na mnie i 2 gości + jeden nie pisał:-(.

A ja właśnie zjadłam kalafiorka w bułeczce i idę teraz nakarmić moją pannicę. Ofert mieszkań kilka znalazłam i wieczorkiem będę dzwonić, ale znając życie to zapewne nie spodoba im się że mamy dziecko

reklama
Ja zaglądam tylko na chwilkę, poodpisuję wieczorkiem. Widziałam, że ktoś..... nie wiem, która z Was :zawstydzona/y: pytała o coś na siniaki. Jest taka maść ARCALEN jest rewelacyjna. A jak kiedyś miałam śliwę pod okiem, bo podczas gry w siatkę koleżanka mi głową przywaliła, to w aptece babka poleciła mi taki krem do cery naczykowej z bardzo dużą zawartościa witaminy K chyba z Erisa to było i też pomogło.

Co do mieszkań. Strasznie drogi wynajem :szok: Już nie wiem czy nie lepiej kredyt wziąść i spłacać niż walić kasę obcym. Noooo tylko, że teraz te mieszkania mają taka cenę :szok::szok::szok::szok: nie wiedomo co robić. Trzymam za Was dziewczynki kciuki w szukaniu mieszkanek, aby szybko Wam to poszło i teściowe poszły w siną dal :tak:

Miłego popołudnia życze.
Uciekam bo miałam tylko na chwilkę wpaść do Was :-)

Do góry