reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wrócilim z przedszkola. Oczywiście Adrianek nie chciał iśc do domku:tak: Magda miała dziś tryb na nożny włączony więc troszkę nam zeszło:-)
Muszę wam życzyc miłego wieczorka i miłego jutra. Mężo mi zarazwróci i kompika porozłącza, bo ma podłogę robic, a do tego pusty pokój potrzebny. Papa!

reklama
My wrociliśmy ze spacerku:-)ładnie dzis było:tak:Grześ śpi a mama przed kompikiem:-D

bodzinka bardzo tanie mieszkanie:tak:
anaconda w końcu Ci się uda:tak:Powodzenia życzę:tak:

Heh, dziewczyny, miałam bliskie spotkanie trzeciego stopnia z drzwiami od tarasu...Były niedomknięte, ja koło nich podłogę myłam, wiatr zawiał...I lała się krew z nosa...:-(Opuchłam strasznie i siniaki rozłały się pod oczy :baffled:.Wiecie co, ja to mam pecha, albo szafka w kuchni na mnie spada, albo nóż mi zlatuje na nogę, albo wpadam w poślizg na płytkach i mam rękę zwichniętą...A jakbym miała wymienić wszystkie wypadki, to życia by mi brakło, żeby to napisać :no:
Ale J. kupił mi Arcalen, mam nadzieje, że się szybko zagoi...Dobrze, że już taka opuchnięta nie jestem...

hej wam,,
ja pije piffko,luzuje sie i mam wolne ,hehe,,bylam ulekarza i amm zwolnienie,tzn jutro po nie ajde,,hihi
Dostalam steper od kumpeli icwicze,buziaki do jutra...

Witam wieczorkiem

Arcalen...popieram dobra masc/krem :tak:

Ewcia zycze wytrawalosci w cwieczeniach, a swoja droga niezle polaczenie pifffko bomba kaloryczna i cwiczonka na steperze:-D:-D:-D

Bylam dzis z Igorem na bilansie dwu latka i wszystko wyszlo ok, ciesze sie bardzo.
Pani doktor przpisala nam tylko leczniczy szmapon na ciemieniuche (ktorej ine moge wyleczy od dluzszego czasu) wiecie ile to cholerstwo kosztuje 52zl 100ml:szok::szok::szok: nogi mi sie ugiely jak to zobaczylam:no::no: poprosilam o zamiennik jakis bo to dla mnie naprawde straszna cena i dostalam za 25 zl 60ml, tez drogie jak chol.... ale lepsze to niz nic. Zamiennik ponoc jest troche slabszy ale mam nadzieje ze w koncu pomorze i pozegnamy ciemieniuche raz na zawsze.

Iwonka jak idzie nauka odpieluchowywania??

Ja zaglądam dobranoc powiedzieć.

Padam na twarz, taka jakaś padnięta jestem. Wezmę kapiel, obejrzę film na polsacie ;-) Chirurdzy :tak: i spokojnie będę mogła iść spać.

Spokojnej nocki Wam życzę.

Witam cos cicho teraz na forum:szok:nic sie nie dzieje.Mialam jechac na basen a mezus auto ciachnal,ojjjjjjjjj pokaze mu jak wpadnie na przerwe:yes:
Sewa lubialam chirurgow ale sie skonczyly na foxlife ale zapowiadaja juz 4 sezon niebawem beda nowe odcinki:-)A o czym teraz na polscacie?

reklama
Dzien Dobry

Oj cicho tu cicho...
M pojechał do szpitala, po południu operacja.
Wiecie co aj paskuda jestem..Boje sie odrobine ale ciesze się,że będe maiała dzień spokoju...Zrobie pyszny obiadek, po południu wypije Karmi...Zrobie cóś co M nielubi;-);-)Zaraz posprzątam, potem może wjdziemy, wpradzie kropi ale co tam...Wyspałam się, nie wisi nademną chłop, nic nie musze tylko moge więc jakoś tak mi lekko..
Choc w głębi duszy boje sie o M...To w końcu operacja...

Do góry