reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wróciliśmy:-):-)
Kupiłam przy okazji kartke wlentynkową i autko małemu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My mamy mieszkanie od miasta, komunalne i płacimy za nie 197 zł.....
Marta oby sie udało z tą zmianą pracy.
Wcześniej wynajmowaliśmy w prywatnej kamienicy i też 220 ok.
Natomiast koleżanka wynajmowała mieszkanko 40 m i płaciła 600 zł z umeblowaniem.Natomiast na piece i nieumeblowane znajdzie sie już za 350-400.Tu w Zabrzu np.

O Bodzinka to ja mam do ciebie pytanko. Gdzie się trzeba zgłosić żeby przydzielili komunalne i jakie trzeba złożyć papiery, bo tak mi radziła koleżanka tylko nie wiedziała gdzie się trzeba ruszyć. I trzeba mieć jakąś dramatyczną sytuację mieszkaniową czy wystarczy powiedzieć że się nie toleruje teściowej;-);-);-):-):-):-):-)

Papiery składasz w urzedzie miasta w mieszkaniówce.Jakie nie wiem bo mamy mieszkno na M.Skłądzasz i unas to wygląda tak,że dostajesz swój numerek, chodzisz i oglądasz i reflektujesz jak Ci się podoba.No i dostaje osoba z najmniejszym numerkiem.Także czasem możesz dostać bardzo szybko a czasem czekasz pare lat.Paweł miał złożeone paiery 4 lata także myśmy szukali pół roku mieszkania.No i to są mieszkania do remontu.Tak to tutaj wygląda..

Hej Dziewczyny!
Wszystkiego naj naj naj dla Igorka :tak:
Agatka BB, z okazji imienin spełnienia marzeń i dużo szczęścia :-)
Ja tylko tak na chwilkę...Miałam mały wypadek, wyglądam jak Gołota po walce :-(.Znacie jakiś dobry sposób na jak najszybsze pozbycie się opuchlizny i siniaków??Bo jeszcze ludzie pomyślą, że mnie mąż maltretuje :sorry2:.

Kochana a co zrobiłas???Wiedziałam,że coś nie tak ten Twój opis na gg....:no::no:
Okłady z liście kapusty podobno..Chyba,że znowu coś pomyliłm....

Dzien dobry kochane

Bardzo dziekuje za zyczonka w swoim imeniu i Igorka oczywiscie...naet sie nie obejrzalam a tu juz ma 2 latka moje dzieciatko :-D;-)

Co do mieszkan to tez sie w Bielsku orientowalam bo chcielismy sie wyprowadzic ze wspolnego domu (z tesciami) ale tu sa takie ceny ze glowa boli np 2 pokojowe mieszkanie kosztuje 800 zl + media okolo 300-350 zl maskra jak na moja kieszen!Ale jak tak pomysle ze mogalbym mieszkac gdzies zdala od tesciow to miod moje serce pokrywa..... ehhhh jeszcze nie teraz....

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry