reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam chcialam sie tylko przywitac i przypomniec:-)Ostatnio mam malo czasu na neta a wy tu tyle piszecie,ze trudno nadrobic przez co malo pisze ale podczytuje.
Milego dzionka wszystkim.

reklama
Witam.Co do pracy mojego o będziemy dokładnie wiedzieć w czwartek,bo mój brat jest teraz na urlopie i nie może się w robocie pokazywać:tak:.Ale mój jest bardziej na TAK niż na NIE z tą pracą.Będę miała bliżej do Ewci,bo Pruszcz Gdański jest zdecydowanie bliżej Słupska niż Chełm;-):tak::-D:cool2:.
Moja kadencja karmienia cycem dobiegła końca,mały nie chce ciągnąć.I nie powiem żebym z tego powodu była smutna.:tak:

Dzien Doberek
Mój M jutro idzie do szpitala na operacje ucha ale profesor mu powiedział,że jak będzie O.K. To w na następny dzien wyjdzie.Ja oglądam sukienki na allegro i doszłam do wniosku,że
"Sukienki, sukienki nie dla grubej panienki":-:)-:)-(

Bo cholera jasna co to ma być dwa wesela w jednym roku z prawie tymi samymi goscmi i oba po dwa dni:confused::confused::confused:

witam serdecznie
Marta1981 - no pieknie, Pruszcz jest zaraz obok Gdanska. 30 minut autobusem:-(buu moglybysmy sie spotykac. Do Gdanska pewnie na zakupy bedziesz jezdzila:-). Moze jak bede u rodzicow w odwiedzinach to sie jakos spikniemy. Ale z jednej strony jaki ten swiat maly...
Bodzinko - co to za operacja bedzie :szok: ?
Anaconda - pierwszy raz slysze o takiej metodzie ze smoczkiem, :tak: mam nadzieje ze szybko Maja sie odzwyczai:tak:

Dzien dobry.

A ja dziś odcięłam końcówkę smoczka bo będę małą odzwyczajała, jakie było jej zdziwienie i wcale jej to nie pasowało, usypiała chyba z pół godziny i ciągle wyjmowała tego smoka i oglądała, a ja jej na to że chyba ugryzła i zjadła trochę monia, nie mogła w to uwierzyć, teraz co drugi dzień będę obcinała po kawałeczku i takim sposobem mam zamiar wyeliminować smoczka całkowicie:tak::tak::tak:
Teraz życzę wam dobrej nocki i zmykam do łóżeczka:-):-)

Świetny pomysl:tak:. Jeszcze czegoś takiego nie słyszałam i dzięki za podpowiedź,bo u mnie oduczanie smoczka też lada dzień się zacznie:baffled:. Życzę powodzenia:tak:
Witam chcialam sie tylko przywitac i przypomniec:-)Ostatnio mam malo czasu na neta a wy tu tyle piszecie,ze trudno nadrobic przez co malo pisze ale podczytuje.
.
Vici witaj:-). Ja mam ostatnio ten sam problem. Podczytuję,ale mniej piszę:sorry2:

Mój M jutro idzie do szpitala na operacje ucha ale profesor mu powiedział,że jak będzie O.K. To w na następny dzien wyjdzie.Ja oglądam sukienki na allegro i doszłam do wniosku,że
"Sukienki, sukienki nie dla grubej panienki":-:)-:)-(

Bodzinka kochana a co to za smutaski z samego rana. Zaraz je pogonimy niech wróci dobry nastrój:tak:. A co za operację będzie miał twój M:confused:

reklama
Mój M ma chore uszy..Ma jkieś dziurki, pyrlaki itp.Ma grupe inwalidzą na stałe, bo ma 70% niedosłuchu.Jego ojciec też.No i miał w sierpniu wycinany pyrlak i plastyke ucha, łatali mu tą dziurke i się okazało,że się otworzyła na nowo i teraz sam profesor ma mu robić...
A jak dobrze pojdzie to na Walemtynki bedzie miał aprat słuchowy:tak::tak:

Do góry