reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia,Ty to się masz.Mam nadzieję,że teraz będzie wszystko dobrze.
Kurde,ale te mieszkania są drogie,:no:.W Pruszczu mój brat mieszka na Cyprysowej.Przeprowadził się rok temu z Giżycka.

reklama
Witam
A jakie w Lublinie są drogie mieszkania, załamać się można:szok::szok::szok:
Noc minęła spokojnie ale jak się Maja obudziła to nadal jej się nie podobało,że smoczek ma dziurkę i znowu go oglądała ze wszystkich stron:tak::tak::tak:

Co do takiej formy odzwyczajania od smoczka wynalazłam ja w necie i ponoć jest skuteczna i gwałtowna bo smoczek nie jest odbierany dziecku nagle z dnia na dzień tylko pomału sie kurczy i łatwiej to dziecku zaakceptować, zobaczymy jak to będzie z moja Mają, będę wam zdawała relacje na bieżąco:tak::tak::tak:

Dzień dobry! Odprowadziłąm Adrianka do przedszkola. Coś mnie synuś ostatnio próbuje, bo codziennie rano mówi że nie chce iśc do przedszkola. A potem bardzo zadowolony tam idzie:sorry2: Madzia już drugą nockę cięzką miała. Zębol jej wyłazi i wyleśc nie może . Od dwóch tygodni go widac i się przebic nie może:baffled: A do tego oddychała tak jakby zatkany nos miała. Oczywiście z odcycowania nic nie wychodzi, bo jak się uprę to mała się drze tak długo aż zwymiotuje:-( To jest straszne:zawstydzona/y:
Witam chcialam sie tylko przywitac i przypomniec:-)Ostatnio mam malo czasu na neta a wy tu tyle piszecie,ze trudno nadrobic przez co malo pisze ale podczytuje.
Milego dzionka wszystkim.
Tobie też milutkiego dnia:-) Pamiętamy o tobie i czekamy:tak:

Witam.Co do pracy mojego o będziemy dokładnie wiedzieć w czwartek,bo mój brat jest teraz na urlopie i nie może się w robocie pokazywać:tak:.Ale mój jest bardziej na TAK niż na NIE z tą pracą.Będę miała bliżej do Ewci,bo Pruszcz Gdański jest zdecydowanie bliżej Słupska niż Chełm;-):tak::-D:cool2:.
Moja kadencja karmienia cycem dobiegła końca,mały nie chce ciągnąć.I nie powiem żebym z tego powodu była smutna.:tak:
trzymam mocno kciuki, żeby wam sie wszystko ułożyło po waszej myśli:-)

Dzien Doberek
Mój M jutro idzie do szpitala na operacje ucha ale profesor mu powiedział,że jak będzie O.K. To w na następny dzien wyjdzie.Ja oglądam sukienki na allegro i doszłam do wniosku,że
"Sukienki, sukienki nie dla grubej panienki":-:)-:)-(
och Bodzinko
tuli.gif
Trzymam kciuki za operację. A smutasy precz!!!!! Na pewno znajdziesz coś ładnego:tak:

reklama
AgatkoBB
W dniu Twoich imienin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia.

200304g1106lq.gif

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry