reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to mamuśki domowe wytrwałości w cwiczeniach:-):-)
Mnie głowa troche dopuściła, ale na jak długo???Juz dzisja raz tak było,że przeszło a potem z podwójną siłą.Ide kończyc kolacje, jajeczka w majonezie:-):-)
Planuje M obejrzec z pościeli także jakbym juz Was nie nawiedziła to miłych snów życze:tak::tak:

reklama
dobra
ja ide juz aaa,tzn myc sie i synka,,i polezec,,rano o 6 pobudka,takzee chociaz raz sie wczesniej poloze,,a jutro caly dzien roboty,,,,a wieczorkiem piffkooo

dobranocc
papaa

Witam wieczorowo:-) Nie przeczytałam co naklikałyście bo jest tego strasznie dużo:szok: myśle że nic szczególnego mnie nie ominęło - jakby co to napiszcie jeszcze raz:tak::-)
Ja wczoraj wróciłam od mamy- było super ale wogóle się w tych blokach nie wyspała:angry: a tyle lat tam mieszkałam i było ok:confused: chyba się przestawiłam na mieszkanie w domu.Dziś już idę nyny ale jutro popiszę więcej no i pokaże wam pare zdjęć-jak mi sie to uda:baffled::-D.
Dziewczyny co możemy z M kupić córci na roczek bo normalnie nie mam pojęcia a napewno odpada rowerek i basen:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

A ja dziś odcięłam końcówkę smoczka bo będę małą odzwyczajała, jakie było jej zdziwienie i wcale jej to nie pasowało, usypiała chyba z pół godziny i ciągle wyjmowała tego smoka i oglądała, a ja jej na to że chyba ugryzła i zjadła trochę monia, nie mogła w to uwierzyć, teraz co drugi dzień będę obcinała po kawałeczku i takim sposobem mam zamiar wyeliminować smoczka całkowicie:tak::tak::tak:
Teraz życzę wam dobrej nocki i zmykam do łóżeczka:-):-)

reklama
jestem, nigdzie nie zniknelam, ale nie daje rady z czytaniem Was a co dopiero z napisaniem czegokolwiek :baffled:

anaconda ze smoczkiem niezl pomysl

my na etapie nauki nocnika, ze zmiennym szczesciem, czasem zawola, czasem zrobi, a czasem nie, przestalam sie przejmowac widac u nas to powolny proces

jutro jade do promotora nieprzygotowana bo zamiast sie grzecznie uczyc to spalam w najlepsze :-( ale to dlatego ze nie wyrabiam od nadmiaru obowiazkow,

moze jutro cos wiecej skrobne i bardziej bede na bierzaco teraz ide spac bo juz prawie 2.00!!

Do góry