reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak jest bardzo zla, przed chwila powiedziala ze teraz to ona da mi kare. Ale mam jedna obawe czy tak kara cos da, czy ona zapamieta za co ja dostala:-(
Może powinnaś z nią jeszcze raz porozmawiać i wytłumaczyćże brzydko się zachowała.itp albo zapytać czy wie za co została ukarana.A mama za co karę dostanie?
Jejku widzę że wszystko jeszce przede mną:-(

reklama
jasmina ja w takich normlanych cwiczeniahc to nie za bardzo,,bo tydzien porobie cosik,a potem w dupie to mam,,,ale steper tow iesz,,ja lubie takie rzeczy,hehe
katrin dzieki,moze wytrwam,,najpierw miesiac,a potme obadmay,,bo zobacze jaki rezultat,,,

katrinm - ja dostane kare ze dalam kare Jasminie:tak:
Ewcia - mysle ze jak zaczniesz cwiczyc to bedziesz miala lepsze samopoczucie, ja tak mam. Bardzo lubie cwiczyc, nie lubie tylko zakwasow jak troszke mnie poniesie z tymi cwiczeniami:-D

Ja mam takiego plana;-)ze do kwietnia schudne 6kg. Wczesniej juz chyba wam pisalam ze w ciazy przytylam 34 kg? I teraz zostaly mi do schudniecia ostatnie 6. Niestety tym 6 kg musze pomoc bo jest im chyba dobrze ze mna i nie chca ze mnie zejsc:-).

No tak nie pomyślałam że taką karę też można dać:tak:
Plan bardzo ambitny masz jaśmina:-)
Mi zostało jakieś 8 kg:-(Widać na brzuchu,pupie i udach:-(Też muszę się wziąć za nie:tak:A le to po przeprowadzce:-)Już tak postanowiłam:tak:

Witajcie wieczornie.
Ja bylam u okulisty -wydawalo, ze bardzo powiekszyla mi sie wada wzroku, ale nie jest tak zle.:dry: Mysle ze to troche przemeczenie, a troche przez komputer.:baffled: Ale cicho sza (z tym komputerem)!;-):-p
Potem bylam na chwile u rodzicow i pogadalam sobie z mama i siostra. Ale mi to dobrze zrobilo -zrelaksowalam sie i od razu czuje sie lepiej i mam wiecej sil i checi. Nie ma to jak takie babskie gadanie.:tak: Nawt jezeli to tylko pol godzinki.

Ewcia zycze wytrwalosci i oszalamiajacych efektow.;-):tak::-)

musze juz konczyc, bo Grzes na podlodze gryzie kable.:baffled:

Katrinm - to co? do dziela!, Wieczorem troszke szybkich brzuszkow,troszke wymachow nozka, przysiady. Nie trzeba szalec odrazu, cialko sie rozrusza. Ja jeszcze teraz stosuje balsam Eveline, modelujace brzuch i posladki 12.90zl. Nie wiem czy ten balsam mnie modeluje ale skora jest super gladziutka.

Ide kolacje zrobic dla Jasminki

asiulinka masz rację że takie babskie gadanie pomaga:-):tak:Widze że nie tylko mojemu Grzesiowi kable zasmakowały;-):-D
jaśmina a co tam zacznę już dziś:tak:Jak tylko Grzes zaśnie:-)A jutro pewnie zakwasy będą:-D

reklama
Też na takim steperze bym poćwiczyła:tak:Bo tak sama jak ćwiczyłam to zapał miałam na chwilę:-(A przed wiosną i latem by sie przydało:tak:
nom ja zawsze chciałam,,mialams obie teraz zakupic,a tu sie okazałao,z emoja kumpela ma i nie stosuje...

katrinm - ja dostane kare ze dalam kare Jasminie:tak:
Ewcia - mysle ze jak zaczniesz cwiczyc to bedziesz miala lepsze samopoczucie, ja tak mam. Bardzo lubie cwiczyc, nie lubie tylko zakwasow jak troszke mnie poniesie z tymi cwiczeniami:-D
nom mam andzieje,ze nie przesadze,hihi

Ewcia zycze wytrwalosci i oszalamiajacych efektow.;-):tak::-)

musze juz konczyc, bo Grzes na podlodze gryzie kable.:baffled:
:-D:-D:-Dale sie usmiałam z tych kabli i grzesia,,dobry tekst,,,gryzie kable,,hhehehe
dzieki,,

Do góry