reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Idzie misio, idzie konik, małpka,
piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
masz już jeden roczek więcej!

Igorkowi spóżnione :)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:) ale szczere życzenia urodzinkowe od cioteczki sikoreczki
cat553hu.gif

reklama
Agatka: Wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
Dla Igorka (trochę spóźnione, ale bardzo szczere) najlepsze życzenia urodzinowe. Przesyłamy buziaki dla małego solenizanta!

Dzień dobry. U nas pięknej pogody ciąg dalszy. Zaraz wybywamy na spacerek.

Dziewczyny po ile teraz są u Was mieszkania do wynajecia? Pytam z ciekawości......

Bodzinka smutki na bok :tak: i zdrówka dla męża.

Marta czekamy na wiadomości dotyczące nowej pracy męża.

anaconda pomysł ze smokiem super! Ja jak oduczałam Jędrka od smoka, to przecięłam gumkę i........ tragedia była bo on nie płakał, że monio nie da się ssać tylko płakał bo monio miał kuku i pewnie go bolało :szok: kupiłam nowego monia bo nie mogłam patrzeć na ten strach w oczach małego i za jakiś czas sam ze smoka zrezygnował. Jakoś tak...... pewnie dorósł :tak:;-):-)

Dziewczyny ja Wam serdecznie współczuję mieszkać z teściami :-(

sikoreczka buziole dla Magdulki na tego okropnego zebola. Niech już wychodzi na zewnątrz niedobrzelec.

Iwona jak tam dziś samopoczucie?

Dla Igorka spóznione ale szczere życzenia

kindgeb00015.gif

Składam Ci życzenia serdeczne, gorące
przede wszystkim miłości, bo to najcenniejsze.
Dużo radości, wszelkiej pomyślności,
a w ogóle zmartwień i żadnych przykrości.
Nadzieją, cierpliwość niech Ci oni napełnią
i wkrótce niech Twoje marzenia się spełnią.

Dzięki SEWA. Ojjj nie jest dobrze tak:-(. A z drugiej strony trzeba sporo kasy by kupić coś swojego. A jak patrzyłam na mieszkania blisko Lublina to już chyba swój postawię!!! tragediaa...

Jasmina rety to już jutro :-) ale Ci fajnie.
Pewnie mąż ma internet. Nie zapominaj o nas :-)

Zmykam na poczte bo mi ten ocieplacz na lato wyślą.Mały wstał, pohuśtał się i szaleje:-):-)

reklama
Do góry