reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam popołudniowo.

Sewa wiem że tęsknota za dzieckiem jest normalna,ale chyba nie aż do tego stopnia. Ja w sobotę po rozmowie z nią nie mogłam spać do 3 nad ranem tylko płakałam:zawstydzona/y::-(. Naprawdę jestem nienormalna, a dziś jak ją zobaczyłam na skype to myślałam,że wejdę w monitor żeby ją przytulić:sorry2:

Jaśmina twoja reakcja jest normalna - ja też bym się wściekła tym bardziej,że ja nerwus jestem straszny:baffled:
Marta bardzo dobrze zrobiłas z tymi życzeniami:tak:
Bodzinka współczuję bólu głowy. Mnie dziś też tak napieprza,że normalnie ledwo żyję i już 2 tabletki wzięłam i nic nie przechodzi.

Teraz już uciekam, bo musze się położyć - ten ból nie daje mi normalnie funkcjonować. Dobrze,że jest u mnie Ola to mi się Kubą zajmuje, bo ja nie dałabym dziś rady:no:

reklama
Hej Wam..
Ja juz dawnow domu,,o 15 w sumie wrocilam z Matemz peckola,,
W pracy mam same zastępstwa,,kaski troche wpadnie ihi na moje wydatki,,,dzisiaj miałam dwa jutro 3,,i musze rano na 8 wstac,a tak mialabym na 10.
Ło matko ilem sie narobie,a jutro rada,blee
ale jade na noc do ciotki,,takze odetchne browarka spije,hihi,takze luzik,,wyluzjue sie jutro pod wieczor
A wiecie co załatwiłam sobie steper,,,bede ćwiczyła na lato,,zawsze mi sie to przyda...brzuskzi i te sprawy,,uwzięłam sie bed ekonsekwentna,,hehe,,ciekawe jak dlugo:baffled::sorry2:

a moj syn co chwile mnie wywala z BB,,wyl;acza neta i wlacza baje,,albo gry,,no co za paskuda,,nauczyl sie obsługi kompa i teraz cwaniakuje i mnie drazni ,łosiek mały,,:baffled:

anaconda, iiwka - bardzo wam wspolczuje, obyscie jak najszybciej mialy mozliwosc zmiany tej sytuacji. Mialam to szczescie przez jakis czas mieszkac z moimi rodzicam i wiem ze nie bylo nam lekko, ja wymiekalam a co dopiero moj M.

Przepraszam, ale bede pisala tak na raty bo musze doczytac.:-(
no ja tez wam wspołczuje,,aj od rauz mezowi zpaowiadłam,ze mieskzac ani z jednymi aniz drugimi rodizcami nie amm zamiaru,,no i tyle...

Bodzinko - witaj w klubie mamusiek nerwusek:zawstydzona/y:
Ewcia - u mnie w przedszkolu tez patrzyli krzywo jak Jasminka kaszlala, najgorzej bylo na wiosne bo ona naprawde miala kaszel alergiczny i nikogo nie zarazala. No ale pani dyrektor zawsze sie dopytywala czy znam regulamin przedszkola.... nie komentuje, bylo minelo.:wściekła/y:Biedulek meczy sie bardzo, utulanki dla synka.
!!!:-)
no u mnie tylko pytali czy jest chory czy ma uczulenie?? hmmm

To i ja się pochwalę,jestem (właściwie mój brat)na etapie załatwiania pracy dla Mirka w armii.Oczywiście wiąże sie to z przeprowadzką ale co tam.Ile można siedzieć w takim zapyziałym mieście jak Chełm.Zero konkretnej pracy i perspektyw na przyszłość:tak:. Tu Olo :growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:
Gratuluje!!! a gdzie sie wyprowadacie,,,
ja lubie wyprowadzki,nowe doznanie,nowi ludzie,,,

Dzisiaj obchodzi urodziny nasza administratorka aniaslu,z tej okazji pozwoliłam sobie wysłać życzenia urodzinowe do naszej Jubilatki od Mam Domowych.:tak:
no super,ze chociaz ty pomyslałaś,,super,,,,

Iwonka zycze docelnego,pozytywnego odczuczania Vanesski,,a jak ci idzie???
No i gratki studniówki...:tak:

Ewcia - tez bym sobie pocwiczyla na takim sprzeciku. Ja to zawsze cwicze tak normalnie bez niczego.
Jasmina dzisiaj za wszelka cene chce mnie doprowadzic do ostatecznosci:wściekła/y:. Teraz powalila mnie tekstem... Kupowalam w aptece troche lekarstw i dostalam w prezencie kolorowanke dla Jasminy. W domu powiedzialam jej ze jak sie nudzi to prosze wziasc kredki i pokolorowac kolorowanke. Jasmina mi odparla ze ona nie chciala wcale tej kolorowanki dostac. Sluchajcie rece mi opadly....:wściekła/y:

jaśmina dziekuję:-)Tylko ta przeprowadzka troszkę mnie przeraża:shocked2:Dobry pomysł z tym solarium może też sie wyboiore:-)
bodzinka mnie tez dziś strasznie głowa bolała ale już przeszło:tak:
Marta to super :-)Praca w wojsku nie jest taka zła:tak:
Ewcia życze wytrwałości w ćwiczeniach:-)
iwona tak to jestz matkami że tęsknią za swiomi pociechami:tak:Niedługo koniec ferii i mala wróci:-)

My dopiero do domku wrócilismy:-)Bylismy na spacerze i sistrę odwiedziliśmy:-)Chłopaki sie wybawili razem:tak:

jaśmina córcia jest zła na Ciebie i teraz będzie robiła wszystki żeby z równowagi Cię wyprowadzić:tak:Ale Ty musisz byc twarda bo inaczej to nic nie da

Teraz przegladalam ubrania jakie zabrac ze soba. Postanowilam wziasc dwie sukienki. Raczej chodze w spodniach ale co mi tam... biore dwie sukienki.

Zaraz zrobie sobie kawke Anatol:-)

reklama
jaśmina córcia jest zła na Ciebie i teraz będzie robiła wszystki żeby z równowagi Cię wyprowadzić:tak:Ale Ty musisz byc twarda bo inaczej to nic nie da

Tak jest bardzo zla, przed chwila powiedziala ze teraz to ona da mi kare. Ale mam jedna obawe czy tak kara cos da, czy ona zapamieta za co ja dostala:-(

Do góry