reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Marta1981 dobrze zrobiłaś z tymi życzeniami. A moja Maja właśnie śpi, a ja gotuję zupę pomidorową:tak::tak: Może też do was dołączę z tym odpieluszkowaniem, tylko że wczoraj w biedronce kupiłam promocyjnie dwie big paki pieluch happy:-):-):-)

Jestem. Happy...
Cytat:
Napisał Marta1981
1.gif
2.gif

Wszystkiego najlepszego od Mam Domowych

Dziekuję:zawstydzona/y: Ogromnie mi miło:biggrin2:
pozdrawiam
aniaslu

My wróciliśmy, mały śpi a mnie głowa pęka:-:)-(Wyjątkowo podle się dziś czuje pomimo słoneczka...

Bodzinko - tule, tule, oj ta glowa :-(
Marta 1981 - dobry pomysl z tymi zyczeniami
Anaconda - u mnie zupa pomidorowa jest prawie co drugi dzien, Jasminka zjada tylko zupe pomidorowa i ogorkowa - ale ja juz o tm kiedys pisalam:tak:

Wrocilam przed chwilka od fryzjera (podcielam wlosy ok 2 cm) i bylam na solarium. Ja jestem bardzo blada wiec to solarium to raczej mi nie pomoze ale troszke humorek mi sie poprawil od tego ciepelka:-).
Jasmina pertraktuje za mna zawieszenie kary.... narazie jestem twwrda:-)

reklama
Bodzinka myślę że w tej sytuacji dobry sen by ci pomógł, tylko zapewne nie masz z kim swojego smyka zostawić,żeby ci dał pospać:tak::tak:. Oby jak najszybciej ci się polepszyło:tak::tak:

Do góry