reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Obejrzałam tych chirurgów i jestem mega zmęczona:baffled: Kupiłam dziś Madzi paczkę spineczek i pozapinałam na włoski. Hehe śmiesznie to wyglądało, a trzymało się trzy sekundy. Potem mała chciała je zjeśc:sorry2:

01192113099.jpg

Dobrej nocki życzę miłym paniom:-D

WITAM
My nie śpimy od 5:baffled::baffled:Tzn.Karollo niedawno padł ale musze go zaraz obudzić bo do gina po tablety idziemy..
No ale takie wczesne wstawanie ma swoje dobre strony, bo wszystko zrobione:-):-)
Karmienie do 8 lat:szok::szok::szok:To juz lekka przesada....
Sikoreczka Madziulka wygladała przesłodko w spineczkach:-)Trzymamy kciuki za odstawianie, ja jeszcze pokarmie, tak to lubie...
Nie pmietam co jeszcze miałąm pisac..No spadam do gina do póżniej:tak::-D:tak::-D

Dzień dobry. U nas dziś za oknem straszna mgła:szok:.
U mnie dziś i jutro od 8 do 20 jest przegląd instalacji gazowej w całym bloku i w związku z tym mamy nie mieć gazu:wściekła/y::wściekła/y:. Ciekawe czy to będą krótkie przerwy czy cały dzień nie będzie gazu:baffled:. Nawet nie będzie jak ugotować obiadu.
Idę poczytać co u was.

Dzień dobry! Wygoniłam mężusia z Adriankiem do przedszkola:-) Pewno go odprowadzi w 5 minut i zaraz będzie spowrotem:baffled: Mnie to zazwyczaj pół godzinki zajmuje.W nocy Madzia wymusiła cycusia:dry: No ale może przynajmiej na początek nauczę ją zasypiac bez wspomagaczy:-p
Marta a te spineczki może faktycznie za cukierki wzięła bo one były w takim foliowym opakowaniu:laugh2:
Dobra idę kawusi zrobic i łóżka pościelic bo zaraz moje kochanie wróci:tak:
Aha coś mnie ten paluszek znów ardzo boli. Szczególnie rano jak wstaję. Kurcze ciekaweczy długo to jeszcze potrwa. No jeden plus że siniec schodzi;-)

MARTYNKO
Jak masz na imię - dobrze wiem, więc dziś życzenia złożyć Ci chcę. Mnóstwo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia i wiecznej młodości

kwiatek__3_.gif

reklama
Wycinaja sobie wloski w nosie :-D:-D:-D

.
świetne na dobry początek dnia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale przedwczoraj oglądałam jakiś program, w którym mówili o karmieniu piersią i pokazywali kobietę, która karmiła córkę 8 lat :szok::eek::oo: rety myślałam, że z fotela spadnę, toż to patologia. Ta dziewczynka przestała jeść pierś, bo zanikł jej już odruch ssania :errr: I co Wy na to :baffled:
:szok::szok::szok: - to rzeczywiście patologia - jak to musiało wyglądać duża dziewczyna ssie cyca- czuje zniesmaczenie:baffled::eek:
to zdjecie zrobila Jasminka.

Piękne zdjęcie a Dawidek śliczności:tak:

MARTYNKO

Jak masz na imię - dobrze wiem, więc dziś życzenia złożyć Ci chcę. Mnóstwo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia i wiecznej młodości

kwiatek__3_.gif
Ja równiez przyłaczam się do życzen:tak::tak:: INNA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Do góry