reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Wdepłam na chwilkę,podczytałam,bo chłopaki grali w THIEFA(pana ducha -tak Olek tę grę nazywa).
Jeszcze obskoczę NK i spatki.
Jeszcze obskoczę NK i spatki.
E
Ewcia81
Gość
Podrzuć do mnie ja pomogę przypomnę sobie jak to było
nie dzieki,jednka nie bede cie obarczała,,ale dzieki z acheciNo dobra..... Ewcia nie chce podesłać tych zeszytów ;-) to ja już znikam
Dobranoc!
ja tez zaraz zmykam,,ale juz dobranoc mowie,,
na rano reszte zeszytow zostawiam,,nie chce juz mi sie,hm
paaaaa
sikoreczka79
Fanka BB :)
Obejrzałam tych chirurgów i jestem mega zmęczona Kupiłam dziś Madzi paczkę spineczek i pozapinałam na włoski. Hehe śmiesznie to wyglądało, a trzymało się trzy sekundy. Potem mała chciała je zjeśc
Dobrej nocki życzę miłym paniom
Dobrej nocki życzę miłym paniom
Marta1981
Rodzyneczka
Sikoreczka,pewnie Madzia myślała że to cukierki,bo takie smakowite kolory.
WITAM
My nie śpimy od 5Tzn.Karollo niedawno padł ale musze go zaraz obudzić bo do gina po tablety idziemy..
No ale takie wczesne wstawanie ma swoje dobre strony, bo wszystko zrobione:-):-)
Karmienie do 8 latTo juz lekka przesada....
Sikoreczka Madziulka wygladała przesłodko w spineczkach:-)Trzymamy kciuki za odstawianie, ja jeszcze pokarmie, tak to lubie...
Nie pmietam co jeszcze miałąm pisac..No spadam do gina do póżniej
My nie śpimy od 5Tzn.Karollo niedawno padł ale musze go zaraz obudzić bo do gina po tablety idziemy..
No ale takie wczesne wstawanie ma swoje dobre strony, bo wszystko zrobione:-):-)
Karmienie do 8 latTo juz lekka przesada....
Sikoreczka Madziulka wygladała przesłodko w spineczkach:-)Trzymamy kciuki za odstawianie, ja jeszcze pokarmie, tak to lubie...
Nie pmietam co jeszcze miałąm pisac..No spadam do gina do póżniej
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dzień dobry. U nas dziś za oknem straszna mgła.
U mnie dziś i jutro od 8 do 20 jest przegląd instalacji gazowej w całym bloku i w związku z tym mamy nie mieć gazu. Ciekawe czy to będą krótkie przerwy czy cały dzień nie będzie gazu. Nawet nie będzie jak ugotować obiadu.
Idę poczytać co u was.
U mnie dziś i jutro od 8 do 20 jest przegląd instalacji gazowej w całym bloku i w związku z tym mamy nie mieć gazu. Ciekawe czy to będą krótkie przerwy czy cały dzień nie będzie gazu. Nawet nie będzie jak ugotować obiadu.
Idę poczytać co u was.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry! Wygoniłam mężusia z Adriankiem do przedszkola:-) Pewno go odprowadzi w 5 minut i zaraz będzie spowrotem Mnie to zazwyczaj pół godzinki zajmuje.W nocy Madzia wymusiła cycusia No ale może przynajmiej na początek nauczę ją zasypiac bez wspomagaczy
Marta a te spineczki może faktycznie za cukierki wzięła bo one były w takim foliowym opakowaniu
Dobra idę kawusi zrobic i łóżka pościelic bo zaraz moje kochanie wróci
Aha coś mnie ten paluszek znów ardzo boli. Szczególnie rano jak wstaję. Kurcze ciekaweczy długo to jeszcze potrwa. No jeden plus że siniec schodzi;-)
Marta a te spineczki może faktycznie za cukierki wzięła bo one były w takim foliowym opakowaniu
Dobra idę kawusi zrobic i łóżka pościelic bo zaraz moje kochanie wróci
Aha coś mnie ten paluszek znów ardzo boli. Szczególnie rano jak wstaję. Kurcze ciekaweczy długo to jeszcze potrwa. No jeden plus że siniec schodzi;-)
reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
świetne na dobry początek dniaWycinaja sobie wloski w nosie
.
- to rzeczywiście patologia - jak to musiało wyglądać duża dziewczyna ssie cyca- czuje zniesmaczenieAle przedwczoraj oglądałam jakiś program, w którym mówili o karmieniu piersią i pokazywali kobietę, która karmiła córkę 8 lat rety myślałam, że z fotela spadnę, toż to patologia. Ta dziewczynka przestała jeść pierś, bo zanikł jej już odruch ssania I co Wy na to
Piękne zdjęcie a Dawidek śliczności
Ja równiez przyłaczam się do życzen: INNA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!MARTYNKO
Jak masz na imię - dobrze wiem, więc dziś życzenia złożyć Ci chcę. Mnóstwo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia i wiecznej młodości
Podziel się: