reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jasminka juz odplynela, dzisiaj spi z 3 lalkami i pieskiem :-)
Dawid wlasnie mnie obhaftal:szok:.
Dzisiaj sprawdzal swoje zeby na moich piersiach i bardzo mi sie to nie spodobalo. Zaraz pomyslalam o odstawieniu go od piersi.... ale jeszcze troche pokarmie.

reklama
a ja bym chciała Madzię odcycowac, narazie mi płacze i rzuca butelką zmlekiem :baffled: ło matko skąd ja miałam tyle siły poprzednim razem:baffled::baffled::baffled:
o jejku. Nie sadzilam, ze to moze byc takie trudne.:dry: Z Mackiem nie mialam zadnych problemow, ale on byl mlodszy (mial 6 miesiecy), no i jednoczesnie pil i moje i "sztuczne" mleczko. Wiec w sumie bylo mu wszystko jedno. A nie wiem jak to bedzie z Grzesiem, bo poki co to on tylko cycek.:baffled:
W kazdym badz razie zycze powodzenia w odcycowaniu.
A ja lece, bo Grzes sie przebudzil i placze.:dry:

Dziewczynki. Współczuję Wam odcycowania :-(choć powiem Wam, że ja Jędrka karmiłam 2 lata i wszyscy mi mówili, że będzie wielki problem, a tu jakoś nam łatwo poszło :tak:Sama byłam w szoku. U Was też tak pewnie będzie :tak:

Ale przedwczoraj oglądałam jakiś program, w którym mówili o karmieniu piersią i pokazywali kobietę, która karmiła córkę 8 lat :szok::eek::oo: rety myślałam, że z fotela spadnę, toż to patologia. Ta dziewczynka przestała jeść pierś, bo zanikł jej już odruch ssania :errr: I co Wy na to :baffled:

Ale przedwczoraj oglądałam jakiś program, w którym mówili o karmieniu piersią i pokazywali kobietę, która karmiła córkę 8 lat :szok::eek::oo: rety myślałam, że z fotela spadnę, toż to patologia. Ta dziewczyna przestała jeśc pierś, bo zanikł jej już odruch ssania :errr: I co Wy na to :baffled:
Slyszalam o tym programie. I tez bylam w szoku. Nie rozumiem po co karmic 8-latke?:confused: Tak sie zastanawiam i nie znajduje ani jednego powodu... Toz to ani zdrowe, ani... sama nie wiem co.:dry::baffled:

Sewa - 8 lat to troche duuuzo. Ale ja cycalam Jasmine 3 lata:zawstydzona/y:. Odstawilysmy sie bez problemu. Mleko mialam jeszcze przez ok. 6 miesiecy. Do kawy zawsze mialam;-)

Slyszalam o tym programie. I tez bylam w szoku. Nie rozumiem po co karmic 8-latke?:confused: Tak sie zastanawiam i nie znajduje ani jednego powodu... Toz to ani zdrowe, ani... sama nie wiem co.:dry::baffled:

Ja też nie widzę sensu.... ale widok jak takie dziewczę olbrzymiastej postury kładzie się przy mamie i wkłada głowę pod bluzkę :szok:

Jasmina trzy lata to nie osiem. Kochana co Ty porównujesz :-)

Fota super :tak:

A ja się właśnie wściekłam. Bo na polsacie oglądam co tydzień serial "Chirurdzy" i dziś będzie dopiero o 00:10 no porąbało ich :crazy:

reklama
siemka wieczorowa pora..
ja sprawdzam zeszyty(hmm zaczelo sie te sprawdzanie),,i z mezem na gg pisze,bo jak gadamy na skype to kompik mi sie wylacza,bo nie ma suily ciagnac skype,hehe
busuzjemy w NK z mezem,on sie tam loguje..

ja po radzie,szybko sie skonczyla,a le u ciotki do 20 posiedizalam,teraz w doma..
mam troche roboty,,24 zeszyty,takze pol nocki przede mna,hehee

jutro dzien abbci id zidka w peckolu u mata,,ciuchy mus wyprasowac,,no iw ogole zalatana ja jestem,hmmmmmmm:sorry2:

Do góry