reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

1.gif
4.gif
8.gif

To od Kalmonów dla Martynki:-D

reklama
Witam mamusie:-)
U nas dziś słoneczko aż chce się zyć:-)Wybieramy się na spacer i w odwiedziny dziś do mojej siostry j jej synka Bartusia(starszy od Grzesia o3,5 miesiąca)
Teraz was troszke poczytam i zmykam do pózniej:-)

I ja do życzeń się przyłączam:-)Inna wszystkiego co najlepsze i dużo miłosci i radości:-):-)

Ja uśpiłam dwóch moich facetów-synka i męża:-D:-D:-D no i mam czas na BB! Zaraz idę zrobić sobie kawę bo jakoś się nie wyspałam a w dzień to też nie mogę spać.I znowu rozmyślam co na obiad???? rany,już brakuje mi siły-ale co tam . Może zaserwuję skrzydełka na obiad? chyba tak. Muszę przyznać że nie umię robić sałatek,a niby to proste:-D:-D:-D

Dzień dobry!

Po siedzeniu wczoraj do późna, dziś nie mogę dojść do siebie :baffled:

Sikoreczka Madzia przesłodka w kolorowych spineczkach :tak:a paluch..... może powinnaś go prześwietlić.

Iwona Wy to się macie. Jak nie brak wody, to brak gazu. Jak coś to wsiadaj w auto i do mnie na obiad :-)

Inna: Wszystkiego najlepszego!

Bodzinka rety to miałaś pobudkę, dla mnie to środek nocy ;-) ja śpioch jestem :tak:

katrinm miłego dzionka u siostry.

A ja dziś idę do dentysty. Małego muszę zaprowadzić do rodziców, a potem ..... może dziś na noc u nich zostanę :baffled: zobaczę.

Przed chwilą koleżanka przesłała mi takie oto kawały, na poprawienie porannego, niedospanego humoru. Wklejam, może Wam się spodobają. Takie prawdziwe są ;-):tak::-D

Czym się różni mucha od męża?
Mucha jest upierdliwa tylko latem

W księgarni klient pyta sprzedawczynię:
- Czy jest książka "Mężczyzna, władca kobiet"?
- Fantastyka na drugim stoisku

.*****************

Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi.
On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkiej doopie?
Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy...

czesc przesliczne dziewczatka :-)
Inna - wszystkiego najlepszego!!!!!!!
Bodzinko - zawsze sa plusy takiego nocnej pobudki :-). Ja tak wstaje od jakiegos czasu.
Sewa - kawaly super, nie omieszkam opowiedziec ich mojemu M
Iiwka - ja to w kuchni mam dwie lewe rece, niektore kobitki taj maja:-)Ty tylko salatek nie umiesz a ja potrafie wode na herbate przypalic:-):-)
Katrimn- nagadaj sie z siostra, fajnie ze macie kontakt ze soba
iwona.c - przerwy w dostawie gazu?? u mnie jeszcze tak nie bylo, woda a owszem, prad tez ale gaz to nie.

Dzisiaj na obiad postanowilam wyprobowac przepis asiulinki, kurczak z krakersami.

reklama
Hej dziewczynki
nie zaglądałam bo trochę miałam mało czasu a od poniedziałku miałam dwudniowy kryzys :baffled:.
ból migrenowy który rozkłada mnie na łopatki - dosłownie :no:
pyralgina dożylnie i kroplówki nawadniające - tym razem tylko jedna i dzisiaj już lepiej :tak:

nie wiem co u was :zawstydzona/y:, przepraszam
widzę że macie piękne suwaczki :tak:

krótko co u mnie:
- dzieci odpukać zdrowe, Dawidek tylko coś dzisiaj ma katarek ale to chyba nic poważnego
- i synuś bioderka ma na 6+ :-D

- dzisiaj mamy kolędę, w ostatni dzień :dry:

Do góry